5 entry daha
  • 1 ay önce aldığım ve almak isteyenlere gözüm kapalı tavsiye ettiğim telefon.

    edit: bu telefonla ilgilenip bana bir çok sözlük yazarı ulaşıp bilgi almak istedi ve bende bu düzenlemeyi yapmamın daha doğru olacağını düşündüm.

    1. herkese aynı şeyi söyleyerek söze başladım : kesinlikle bir telefon daha alacak olsam bu modeli alırım.

    2. telefonun batarya kapasitesi : yoğun kullanımda 1 ya da 2 gün, az kullanımda 3 ya da 4 gün.

    3. tasarım : kişilere göre göreceli olsa da ben tasarımın çok şık buluyorum, alüminyum kasa olmasından dolayı çok güzel bir ağırlığı var.

    4. kamera: bir sony kalitesinde olmasa bile ben yeterli buluyorum ama selfie kamerası daha iyi olabilirdi.

    5. cihazın çalışması: ben herhangi bir tutarsızlığını, takılıp kalmasını ve ya olumsuz bir işlem yürütmesini görmedim. cihaz gayet stabil çalışıyor.

    6. fiyatı: cihazın en beğendiğim özelliği bu. rakiplerine göre yaklaşık % 30 daha ucuz ve aynı şeyleri vaat ediyor.

    7. parmak okuma zımbırtısı gerçekten çok iyi çalışarak beni şaşırtmayı başardı.

    8. ekran parlaklığı: çok aydınlık alanlarda maksimum parlaklığa alınırsa sıkıntı olmuyor.

    eleştirim: cihaz çok satılan bir model olmadığından kozmetik ürünleri (kapak, kılıf, ekran filmi vs.) fazla piyasada bulunmuyor. benim en büyük eksikliğini hissettiğim şeyi ekran filmi. cihazın ekranının kenarları eğimli. bu tasarım olarak çok şık duruyor fakat satılan ekran filmleri düz olduğu için ekranın kenarlarını tamamen kavramıyor ve kenarlarda 2-3 milimetre kadar havalı kısımlar kalıyor. ekran filmi ekranı çiziklerden koruyor fakat görsel olarak kenarlarında hava kaldığı için şık durmuyor. bir çok aksesuar satan yere hatta toptancılarına sordum. kenarları esnek ekran filmi üretilir ama ne zaman üretilir bilemediğini söyledi. ben de üretilmesini bekliyorum; temin eden varsa bana ulaşsın kaç paraysa 3-4 tane alacağım. kapak ve kılıf bulunuyor ama ülkemizdeki seçenekler az. bunun için de malum bir çok çin sitesinde 15-20 gün beklemeyi göze alıp temin edebilirsiniz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap