4 entry daha
  • fahişelik, dünyanın her yerinde ahlaksızlık sözcüğüne iliklenmiş bir meslek.bilmem hangi uçkur düşkününün dölüyle rahmine düşen ruha rağmen, içindeki hayata devam etme isteği, yaşadığı rezilliklerin önüne geçiyor.çocuk altı aylık olana kadar çalışmaya devam ediyor.gecede 4 adamla yatıyor.

    gündüz vakitleri market alışverişinde bir kadın, fahişeyi tanıyor."kocamı ayarttın sen" diye bağırıyor, "karnındaki bebeden de mi utanmadın" diyor.. fahişe kendisine fahişe denilmesindenve kadının delirmesinden rahatsız değil.hissizleştiği de söylenemez.. büyük bir sızı var her zaman..kadını da haklı buluyor.çünkü ondan daha güzel ve bu onun suçu değil.. aşağılık kocasının kendisini tercih etmesini, hem de bir fahişe olmasına rağmen kendisini tercih etmesini anlayamıyor.adamı hatırlıyor şimdi, kadın "ah refik vah refik!" dedikçe.. orta yaşlı, küçük esnaf refik'in üç beş kuruşu şimdi kendi cebinde, hatta marketten aldığı vişne reçeline dönüşmüş o para..

    bu dünyanın adaleti buraya kadar işte, kendisi kadın, karşısındaki kadın, ikisi de sömürülmüş yıllarca, farklı yollardan..

    gel de erkek olduğuna, hormonlarının dikine yaşadığına isyan etme birader.. bir de o fahişeden doğan çocuğun akıbetine bir bak, durup..
    dünya zor, dönüşüne çomak soktuğumunun..
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap