• gun gecmesin ki musteriyi aldatmaya yonelik dolandiricilik girisiminde tekrar tekrar bulunmasinlar.

    konuyu buraya tasimayi asla dusunmuyordum ama maalesef az once musteri hizmetlerinden almis oldugum bilgi nedeni ile buraya yazmak durumunda kaldim.

    5 ay once kagithane medimarkttan lenovo marka bir laptop aldim. laptopu alma amacim sadece film, dizi izlemek ve internete girmek icindi. diger isler icin kullanmis oldugum baska bir laptop bulunmaktaydi ve bu yuzden hic ozelliklerine hatta fiziki gorunumune bile bakmadan bana tavsiye etmis olduklari urunu aldim. kullanmaya basladigimdan beri urun sorun cikarmaya basladi. wireless baglantisi surekli kopuyor ve yeniden baslatmadan asla tekrar baglanmiyor ve kendi kendine kapanma sorunu yasiyordu. 5 aylik sure icinde toplamda 20 defa kullanmadim diger laptopumu kullandigim icin. bu yuzden burada hata bende olabilir.

    en son gecen ay laptop coktu ve format atmak zorunda kaldim bu islemi de teknik servisin direktifleri dogrultusunda gerceklestirdim. gecen hafta tekrar laptop sorun cikardi ve tekrar acilmadi. servisi tekrar aradim bana seri numarasini okumami istedi isin ilginc tarafi seri numarasi olan band sokulmus o an farkettim incelemeye devam ettigimde laptopun batarya kismini cikardigimda icinde asinmalar oldugu ve cok daha onemlisi bir adet vidasinin eksik oldugunu farkettim. yani resmen savastan cikmis bir urunu bana sifir urun olarak satmislar.

    bu durumu duzeltmelerini istedigimde bana urunu kutusuyla beraber faturasiyla teslim alacaklarini ve duruma gore inceleyeceklerini soylediler. ısin kotu tarafi annem kutusuyla birlikte faturasini atmis (kendisi alzehimer hastasidir)

    faturanin tarihini kartimdan odedigim icin ekstrelerden buldum ve ilgili magazaya bildirdim. bugun magazadan bir hanimefendi arayarak faturayi bulamadiklarini baska bilgiler verip veremeyecegimi sordu baska bilgi olarak tarihten baska tutar bilgisi verebilecegimi soyleyip tutari da bildirdim. az once merkezlerini aradigimda da faturayi bulamadiklarini ve bu konuda bir sey yapamayacaklarini acik acik soylediler.

    yani en ufak bir utanma arlanma olmadan kullanilmis yipranmis ozurlu bir mali sifir urun olarak sattiklari gibi bir de ustune buyuk bir piskinlikle faturami dahi veremeyeceklerini soylediler.

    konuyu tuketici heyetine degil bizzat adliyeye giderek ticaret mahkemelerine gidip dava acacagim. ayrica nitelikli dolandiricilik konusunda da suc duyurusunda bulunmak istiyorum hukukcu arkadaslar tavsiyelerde bulunurlarsa sevinirim.

    buraya bu konuyu tasimamin bir nedeni de bu benim yapmis oldugum malligi siz yapmayin asla ve asla bu buyuk kurumsal bir firmadir diye guvenmeyin alir almaz urunun sagini solunu her tarafini kontrol edin aksi takdirde benim gibi boyle hem enayi yerine konmus olursunuz hem de sinirden kendinizi zivanadan cikararirsiniz.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap