• tam yerine rast getirip bizleri üzen ve müşteri kaybeden bardır.

    bir haftadır doğumgünü kutlamak için rezervasyon uğraşlarımız sonucu her seferinde işi yokuşa süren, resmen "gelmeyin lan buraya" demiş kadar olan çalışanlara sahiptir.

    önce 15 kişilik yer ayırtmak istediğimizde "sekiz kişiden büyük gruplara rezervasyon yapamadıklarını" belirttiler. biz de grubu 8+7 olarak ikiye böldük rezervasyon yapabilmek için. bu sefer "rezervasyonu yalnızca gününde yapabileceklerini" söylediler. ben burada işkillenmeye başladım fakat doğumgünü olan arkadaş ısrarla burayı istediği için eyvallah dedik, kutlama gününü bekledik. gün geldi çattı, bu sefer "8 kişi için 250 lira harcama garantisi verin, yoksa olmaz" dediler. belki de daha da fazla harcardık ama daha evvel hiç böyle bir davranışla karşılaşmadığımızdan -ki emin olun çok fazla değişik mekanda doğum günleri kutladık- tuhafımıza gitti ve garanti vermek zorunda olmaktan rahatsız olacağımızdan buna yanaşmadık. "o zaman rezervasyon yapamıyoruz" dediler, yapamadık. doğumgünü olan arkadaş hala burası için ısrar ettiğinden yine de barlar sokağının henüz yeni yeni hareketlenmeye başladığı erken saatlerde elimde pastayla gittim en büyük kaç kişilik masa olduğunu, doğumgünü kutlayacağımızı söyledim. kapıdaki arkadaş rezervasyon yapmadıysak almayacağını belirtti. rezervasyonu yapamayalım diye ne kadar uğraştıklarını anlatınca artistlendi, söylendi ve hiçbir şekilde yardım edemeyeceğini sert bir tavırla söyledi. bunun üzerine kafa göz girişmemek için acilen ortamdan ayrıldım ve doğumgünü grubunu başka bir yere yönlendirdik. gecenin sonunda 400 tl'ye yakın para başka mekanın cebine girdi.

    velhasılıkelam para kazanmak istemediklerini düşündüğüm, eskişehir'in en ilginç rezervasyon standartlarına sahip barıdır no 46.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap