81 entry daha
  • yedinci bölüme gelene kadar gerçekten çok beğendiğim bir başka marvel & netflix dizisi.

    -spoiler!-

    jessica jonesdan daha iyi, daredevildan daha kötü bir konumda.

    aslında belki cottonmouth ölmeseydi, daredevil ile eşdeğer kalitede bile olabilirdi. mcu'nin en iyi iki üç villain'ından birini çıkardılar ortaya ve yedi bölümde harcadılar resmen. çok büyük bi aptallık ettiler çok. sonra diamondback diye klişe bir dallamayı soktular, daha da batırdılar. yıllar sonra ortaya çıkan üvey ağabey, klasik incil alıntıları, klasik nereden geldiği belirsiz güçlü mermiler ve anlamsızca süper güç bahşeden kostüm.

    oysa ki cornell "cottonmouth" stokes öyle miydi? kesinlikle boş bir adam değildi. müzikal yeteneği ve ilgisi olan, klaslığı ve şıklığı asla elden bırakmayan bir adamdı.
    origini harika anlatıldı. göründüğünden çok daha anlamlı bir karakterdi aslında. bi mafya babası olmak istememişti, yalnızca sanatını ve müziğini icra etmek istemişti. fakat şartlar onu bir gangster'e dönüştürmüştü. ayrıca şerefsizin teki diyebileceginiz bir kötü de değildi, diğerlerinin aksine. eski dostu pop'ın ölümü uğruna göz yaşı dökmüş ve sırf onu öldürdü diye sağ kolu tone'u acımadan öldürmüştü. yani acımasızlığının yanı sıra böyle de duygusal ve hassas bi kişiliği vardı.

    evet. böylesine kusursuz bir karakter pat diye öldü ve yerine klişelerden oluşan üvey kardeş geldi.

    -spoiler sonu-

    oldu mu netflix? oldu mu marvel? oldu mu he?

    küstüm ya.

    daha fazla yazmiycam.

    "cause everybody wants to be the king."
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap