46 entry daha
  • en büyük işkencemiz şu durumdur:
    geçen hafta hayatımda ilk kez bir isteme merasimine katıldım. ondan beri aklımda düşünceler vardı bu başlığı görünce aha yeridir dedim.
    şimdi mutfakta kadınlar bulaşık yıkıyorlardı,bir anda 'amaan erkek olmakta ne güzel ha içerden şunu iste getirelim bunu iste yıkayalım oh valla' dedi kuzenim . tamam eyvallahta bunu diyen kişi 7/24 kocasına ve babasına hizmetçi gibi hizmet eden biri. bak saygılı olmak, hürmet etmek falan değil bildiğin hizmet etmek.
    daha sonra istenilen kıza(gül) dedilerki güya ortam yumuşasın diye 'verecekler mi gül seni acaba eheheh' ve gül'ün nazlanarak süzülmesi..
    gül'ün düşünce yapısını daha ayrıntılı verelim: bir akşam gül araba kullanırken yolda yürüyen bir kadının şort giydiğini gördü ve dediği şey şu 'sonra bunlara tecavüz edince etti oluyor'.
    bak net bir şey var ki bunu bir insan evladı diyemez. hayvanat ya.
    demem o ki kadınların birçoğunun hala özsaygısını yakalayamadığı bir dönemdeyiz. bir şeylerin farkındalar. o bulaşığı yıkamaması gerektiğinin farkında ama bu durumu kendisinin yarattığını fark edemiyor. cahillik burda devreye giriyor sanırım. işte al sana türk kadının en +18lisinden işkence türü.
    not: anlatılmak istenen düşünce bu kadar anlatılamazdı kusura bakmayın toparlayamadım .`::*`
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap