6 entry daha
  • futbolculuk kariyeri, 19 yaşındayken komşunun ağaçta mahsur kalan kedisini kurtarmaya çalışırken ağaçtan düşüp sakatlanmasıyla sona eren gönül adamı, reis.

    rus futbolunun en değerli hocalarından biridir ancak cska'da suyu fazlasıyla ısındı ve çok yakın zamanda sepetlenecek. hatta ben bunu yazarken belki sepetlenmiş bile olabilir de daha medyaya yansımamıştır mesela. ırkçılık, antisemitizm gibi konularda nazi almanyasından hiçbir eksiği olmayan ruslar, geçenlerde bu adamı yahudi bilmem neyine katıldığı için de yerden yere vurmuşlardı zaten. "saha içinde ve saha dışındaki hareketleriyle" ile başlayan cümleler sıkça kurulur olmuştu. kaldı ki kendisi zaten rus yahudisi olduğundan, "istenmeyen adam" olması çok kolay oluyor.

    bırak babuş siktir et sana takım mı yok ya. bakın ben 10-15 yaş arasında ağır rus fanatiğiydim, hatta uludağ sözlük'te 2008 yılında girdiğim entryler hala duruyor, açıp ne kadar gerizekalı olduğumu görebilirsiniz. o zamanlar 14 yaşındaydık tabii, milleti rusum diye yiyordum ve o aşırı amatör entry'lere cidden inanan oluyordu. neyse. şunu diyeceğim: ben 2005 uefa kupası finalini dün gibi hatırlıyorum. 11 yaşındaydım. sporting lizbon ile cska oynuyordu. wagner love'ın saçları renkliydi. hatta fotoğrafım bile var o maçı izlerken. lan o maçta ignaşeviç'le berezutskiy kardeşler oynuyordu. ben o zaman en fazla ilkokul 5'e gidiyorumdur. şu an normal şartlarda üniversitede lisansın son senesinde olmam lazım, bir 11 sene daha yaşadım ve ignaşeviç'le berezutskiy kardeşlerden biri (hangisi bakmadım) hala as kadroda. bildiğin çıkıp maç falan yapıyorlar. tövbe estf.

    yani 10 yıldır şu adamların yerine geçebilecek bir oyuncu bulamadı koskoca cska, hala 74 yaşındaki adamları oynatıyorlar. akinfeev'e ise hiç değinmiyorum bile. efsane olabilecekken kestane olmayı seçmiş, son 32-33 avrupa maçının tamamında gol yemiş bir kaleci. gerçi önündeki savunma malum... slutski ne yapsın amına koyim bu takıma. hozamızı yedirmeyiz. daha 45 yaşında. umarım rusya'da kalıp cska'yı ölümüne tokatlayabileceği bir takıma gider.

    edit: askmbenm bilgilendirdi, akinfeev'in gol yeme serisi 40 maçmış şu an. ulan son 7'yi ne ara yedin :(
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap