393 entry daha
  • clinton dış politikada ağzını her açışında rus saldırganlığından bahseden iki yüzlü bir savaş suçlusu. libya'da, suriye'de yediği haltlar ortada olan bir de ortadoğu'da rus saldırganlığından şikayet ediyor.

    clinton kampanyası büyük sermaye ve bankalar tarafından finanse ediliyor. trump'un beş katı harcamış. büyük bağışlarda trump'a on kat fark atmış.

    clinton gizli devlet bilgilerini de içeren yazışmalarını suç ve rüşvet çarkı ortaya çıkmasın diye kurduğu özel e-mail hesabından yönetmiş, bu konuda halka, kongreye ve fbi'ya defalarca yeminli ifadelerinde yalan söylemiş, iade etmesi gereken 30 bin emaili bleachbit programıyla silmiş

    clinton vakfı tam bir rüşvet aklama mekanizmasına dönüşmüş, dış işleri bakanlığı döneminde kendisinden randevu alanların yarısından çoğu vakfa bağış yapanlar olmuş. ukrayna devlet enerji şirketi, suudi arabistan ve katar gibi ülkeler en büyük bağışçıları arasında.

    kocası beyaz saraydan ayrılırken beş parasızız diyen clintonlar 16 senede 250 milyon dolarlık servet edinmişler. kaynağı wall street'e, büyük yerli ve yabancı firmalara yaptıkları para karşılığı konuşmalar

    clinton anaakım medyanın tam desteğini almış, köşe yazıları haberler kontrolü için yayınlanmadan önce kampanyasına gönderilmiş, yarıştığı adaylarla yaptığı tartışmalardaki sorular bile önceden kendisine sızdırılmış. wikileaks'i sansürleyen medya trump hakkında 30 sene önce tacize uğradım diyen kadınları hiç araştırma yapmadan manşete taşımış. trump hakkındaki negatif yayın %93

    clinton kampanyası işbirliği içinde olduğu medyaya trump destekçileri şiddete meyilli manşeti arttırabilmek için parayla provakatörler tutup trump mitinglerine göndermiş. clinton kampanyalarının içindeki kuruluşlar oy hilesi işine girişmişler. bu işleri yapan kuruluşun başındaki adam istifa etmek zorunda kalmış, clinton biz uzaktan tanıyoruz kendisini derken istifa eden adamın 340 defa beyaz saray ziyareti yaptığı ortaya çıkmış.

    clinton yüzde %1,5 ortalama ekonomik büyüme ve 20 trilyon dolara ulaşarak obama döneminde iki katına ulaşan borca neden olan ekonomi politiları sürdürmek dışında bir vaatte bulunmamış.

    clinton suç, uyuşturucu, işsizlik, kamu kaynaklarının israfına yol açan ve açıkça hukukun üstünlüğünün inkarı olan yasadışı göçmenliği savunmuş.

    buraya kitap dolduracak kadar şey yazılır niye clinton'un seçilmemesi gerektiğini anlatmak için. 5-6 sayfa yazı paralayıp nytimes'dan veya kuş beyinli liberal profesöründen ezberlediği trump cahil, ırkçı, cinsiyetçi, ayrımcı vs. sloganlarını atmak dışında içerik dolduramayan sahte eğitimli, düşük iq lü, kampüs solcularına aldırmayın o yüzden.
1329 entry daha
hesabın var mı? giriş yap