3 entry daha
  • doğru söze ne hacettir.

    90'ların sonu 2000'lerin başında olsak bizi bir ay öncesinden derbi heyecanı sarardı. şimdi ise leş bir lig, kendini dünya starı zanneden leş oyuncular, para hırsı, olmayan futbol ruhu derken artık kimse türkiye ligindeki hiçbir maçı el classico zannetmesin. türkiye ligi bitiktir, çöptür.

    yahu arkadaş hangi insan kendi takımını izlerken küfürbaz olur? stresten duvarları yumruklar? tam tersine şiir gibi bir futbolun oynandığı kulüpte ve ligde, sinema tiyatro, görsel sanat dalı gibi bir şey beklememiz gerekmiyor mu? cevap evet. sırf küfretmek veya sinir kat sayısını kendi ellerinle artırmak için bu ligi izlemek, üzerine buna bi de para vermek mazoşistlikten öte bi şey değildir.

    uzuun uzuun zaman önce takım tutmayı da, türkiye'deki futbolumsu şeyi izlemeyi de, fanatizmi de bıraktım. iyi de oldu. bana ne amk mal mal biri şampiyon olup spor araba primlerini cebine cukkaladı diye sokağa çıkıp oleey oley diye bağırmak bana akıl karı gelmiyordu zaten.

    lan adam yenilmiş, hiç sikinde değil atlıyor spor arabasına akşam karı kız barda keyfine bakıyor, bizimkiler kanser olasıya üzülüyor. çok komik, gerçekten çok komik. curling izleyin daha iyi.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap