3 entry daha
  • avrupa birligi uzerinden bati karsitligi yapmak gereksiz ve bize zarar verir. evet kitabi yazilmasi gereken avrupa birligi ikiyuzlulugunu bir kenara birakiyorum - turkiye avrupa'ya muhtactir, avrupa'da turkiye'ye. turkiye avrupadir. cografi olarak da boyledir, ticaret olarak da, ekonomi olarak da, spor olarak da, turizm olarak da.

    evet 1970 lerde koy gibi olan, yer yer bizden de kotu durumda olan yunanistan, portekiz ispanya vb nin alinip bizim disinda birakilmamiz bizde travma yaratmistir. evet cok kizdik, soylendik, dislandik ama bu tarafta da tecavuzcu, sapik, hirsiz, cocuk istismarcisi, sark kurnazi rezil bir dunya ve dunya gorusu var.

    eski hatalari karsilikli her iki taraf da unutup yeni sayfalar acmak durumundalar. avrupa birligi ilerleme raporunu okuyun, turkiye'de biraz olsun demokratiklesme varsa yonunun bu yonde olmasindan dolayidir.

    rte denen adamin derdi rovansizmdir. dislanan adam psikolojisi, narsisistik kişilik bozukluğudur.

    evet hatalilardi, zenofobiklerdi ama ne yapmalari gerekiyor avrupa birliginin su asamada her turlu kirmizi cizgiyi asan islamofasist hukumete karsi?
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap