1 entry daha
  • ben bu hirsizligin önümüzdeki seneden itibaren magazalarla sinirli kalmayacagi görüsündeyim. ciftcinin tarlasina, havyancinin ahirina bile girilecek. ınsanlar ciddi anlamda aclik cekmeye basladiginda önü alinamaz sekilde artacak bu durumlar.
    hobi olarak sebze meyve yetistirdigimiz ufak bir bagimiz var yasadigimiz sehrin 5-6 km disinda. annemin sacmalamasi sebebiyle malikane gibi dikilmis cirkin bir de ev var icinde (bir oda surda bir oda burda derken kadinin gözü doymadi). bundan önceki 2008 krizi döneminde evde ne bulursak diye pencereleri kirip girmislerdi (icinde tv bile yok, gittigimizde genelde calisiyoruz. en fazla bir yemek yeyip bir bira icecek zaman geciriyoruz veya eskiden yatiya kaldigimizda radyo dinleyip kitap falan okuyorduk).
    hadi calinan sebze meyve, sonucta biz gecimimizi bundan saglamadigimiz icin, gözümüze gelmez (babam köstebek ve kaplumbagalara bile sinir oluyor gerci, ürünlere cocugu gibi baktigi ve tek tek takip ettigi icin), ama hirsizlik icin girmis birileriyle o anda karsilasacak olmak fikri beni cok korkutuyor.
    yakinda bir kalip peynir icin adam öldürenleri duyacagiz diye korkuyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap