3 entry daha
  • tam sayı vermeyeyim ama yaşı 40'a beş kalmış olanlar belki hatırlar, teleon tam olarak ne zaman açıldı bilmiyorum ama 95 - 98 yılları arasında ya teleonda ya da star 1'de öğlen 1 sinemaları olurdu böyle ucuz filmler ama, hem bizim gençlik yıllarımız olması hem de özel televizyon olayının ilk yılları olması nedeniyle bu saatteki filmleri izlerdim. bir de lisede sabahçı olanlar okulları bitmiş eve gelmiş olurdu, yani ben.

    bu filmlerden iki tanesi aklımda kalmış; hemen anlatayım. önce gündüz kuşağında meme gösteren filmden başlayayım, filmin ismini bilen varsa özelden yazsın.

    filmin kötü karakteri olan yavşak tipli elemanla filmin başrolündeki masum kız, bu tipik amerikan filmlerinde gördüğümüz raylı hızlı tren var ya, hızla gidip dalışa geçen, sudan geçen hani, heh onun gibi bir şeyde yanyana oturuyorlar.`:rollercoastermış adı, mesaj gönderenlere selam olsun :)`

    işte tren gidiyor iniyor çıkıyor falan bu yavşak da bu inip çıkmaları fırsat bilip elini atıyor kızın sol memeye üstündeki kıyafeti çekip indiriyor. tadaa! kızın sol meme, ama sadece sol meme öyle ekranda duruyor. film icabı kız aniden refleksle kapatmıyor bile. "uff slk şey" gibi bir havayla kapatıyor memesini.

    öğle yemeğini yemiş yattığı yerde uyudu uyuyacak olan ben memeyi görünce heyecanlandım tabi. memeyi biz nerede görmüşüz ki daha önce, haliyle bu sahne yer etti benim hafızada.

    diğer film de bir tane çocuk hakkındaydı. çocuk doğuştan kireç gibi bembeyaz. kıl tüy yok bu elemanda. yine klişe amerikan filmlerinde olduğu üzere yeni geldiği okulda bunla çok uğraşıyorlar. rahat vermiyorlar bizim keltoş kireç adama. yanlış hatırlamıyorsam çocuk bir yıldırımla ortadan mı kayboluyordu ne. bu filmde meme yoktu hatırladığım kadarıyla. ilk başta söylemedim ki yarıda okuyup bırakmayın entryi * şu filmlerin isimlerini biliyorsanız yeşillendirin lütfen.

    edit: mesaj gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bizim kireç çocuğun filminin adı "powder" imiş. ilk filmi de bulduk mu tamamdır bu iş.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap