9 entry daha
  • (bkz: bak cok ciddiyim)
    gintamadan sonra en iyi parodi animesidir. ben cok parodi animesi izledim hicbiri the devil is a part-timer kadar ince ayrıntılarla komediyi bam bam vurmayı basaramamıstır. sebebi de bence cıvıtmadan ve asırıya kacmadan dalga gecmeleri. animede genel bir gercekcilik var. fantastik bir dunyadan kacıp gelmis, bunca zaman seytanlarla dogaustu guclerle mucadele etmis karakterlerin sade vatandasa donusmelerinde, fatura ve kira derdine dusmelerinde, kapitalizmin carkında yitip gitmelerinde garip bir inandırıcılık var. sanki boyle bir sey hep oluyormus gibi. bir anda empati kuruyorsun.
    -spoiler-
    1. bolumde sadao ve shiro'nun icinde sadece iki burusuk salatalık ve yarım sise su olan buzdolabını gorunce ogrenci evlerini hatırlamayan bu animeden tam keyif alamaz bence.
    -spoiler-
    anime ile ilgili hersey oldukca underrated. anime studyosu cok az kisinin bildigi white fox (daha once katanagatari, steins gate, akame ga kill gibi cok iyi animeleri yaptılar). hic dublajlı altyazılı tartısmasına girmek istemiyorum ama bu anime icin ingilizce dublajlı versiyonu izleyin derim. cunku yeni nesil basarılı adr yonetmenlerinden olan christopher bevins cok iyi is cıkarmıs. gangsta'nın da adr yonetmeni kendisidir. bence izleyin ya trailer
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap