7 entry daha
  • adblock kullanmayan bi vatandaş onedio'ya girdiğinde ''dur şuraya da bakayım, aa o neymiş, dur bunu paylaşayım" der, orada vakit geçirir.

    aynı vatandaş ekşi sözlük'e girdiğinde, önce yazıları okunmayan beyaz üzerine yeşil tasarımı görür, anında gözlerini kısar, sonra da "hay reklamını sikeyim. nasıl kapanıyor lan bunlar" deyip geri kaçar.

    kullanmasını bilene ekşi sözlük hâlâ bi hazinedir. ayrıca ekşi şeyler de sözlük mizahını, buraya has uslupla yazılan bilgilendirici yazıları, seyahat anılarını...ve daha bunlar gibi bir sürü şeyi sevenler için gayet güzel bi alternatif. yiğidi öldür hakkını yeme, bu sözlük ile alakalı en güzel girişim bu olay.

    ben her halükârda ekşi sözlük'ün daha okunası bi içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum ama buraya üye olmayan ve adblock kullanmayan vatandaşlar için ekşi sözlük artık bi çöplük.

    onedio'dan veya benzer sitelerden daha az okunması zaten normal. formatlar bambaşka. fakat artık okunmamaktan daha ziyade "bu ne amk" kategorisinde yer alıyor güzel sözlüğümüz. bu bence daha az okunmaktan da önemli bi problem. yetkili abiler belki okurlar bu eleştirileri.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap