2 entry daha
  • bunu "hükümet elini cebimizden çek artık" diye genişletelim mi? ben artık bu adamlara bir lira katkım olsun istemiyorum. bunun bir yolu yok biliyorum ama düşündükçe deliriyorum.

    sana, bana hiçbir faydası olmadan sürekli cebimizdeki paraya göz dikiyor bu adamlar.

    ağaç dikmek için yardım toplanır, "sokağa çıkın" derler insanlar ölür onların ailelerine bile sahip çıkmazlar kampanyalar düzenlenir, hasta çocuklar es kaza toplumdan 3-5 kişinin dikkatini çekebilirse toplanan paralarla düzelmeye çabalar. tamam her şey devletten beklenmez ama ulan istisnasız her şey için bağış toplanıyor bu ülkede... bir şeyi de içimiz rahat ederek devlete bırakamıyoruz.

    şişli / esentepe'de üst yoldan yaya geçidine sapık gibi su boşalıyor insanların üzerine.. dün küçücük çocuk annesi ile yürürken yukarıdaki bütün su çocuğun üzerine yığıldı... ve bu her yağmurda oluyor. yine anlamsız yol hatalarından insanlar ölüyor.. hani bir tek yol ve inşaat yapıyor devlet bence.. ama onu da bok gibi yapıyor. bari yaptığın tek şeyi hatasız yap ki diyelim "lan adamlar hiç değilse bunu yapıyorlar"... benim bu devlet için "hiç değilse bunu yapıyor" diyebileceğimiz tek bir şey yok.

    devlet ne işe yarıyor??? valla biri gelsin bana anlatsın, çünkü ben yavaş yavaş deliriyorum. bir insanın en temel ihtiyacı can güvenliği diyoruz ama biz her an her yerde anlamsız şekilde ölebiliriz. kimsede suçluluk hissetmez ardımızdan. öyle öldüğümüzde kalırız.

    ulan bugün bir çocuğumuz olsa yarın biz bir kazada/orada burada ölsek... o çocuğa bu devlet mi sahip çıkacak?? o çocuklara tecavüz ediyor bu adamlar..

    ben gerçekten çok karamsarım artık. ve kafayı toparlayamıyorum. korkudan başka bir halt vermiyorlar bize.
hesabın var mı? giriş yap