10 entry daha
  • az önce ön gösteriminden çıktığımız, naçizane fikrimce "olmamış" film. olmamış ağa; hep bir şeyler eksik hissiyatı, bir efendime söyleyim mesaj kaygısı boğulması içinde izlerken konu havada hop diye bitiverdi. ilk perde aslında hiç fena değil, güzel girilmiş ve bağlanmış bir konu var. gelgelelim sonrası ele yüze bulaştırılmış mesajlı tiratlar bolluğu.

    çekimde ve montajda göze bariz çarpan "yohartıhk" diyeceğiniz ameleliklere girmiyorum; sen onu oradan nasıl çektin, o nasıl bir dijital manipülasyon, kamera oralarda değildi bu nasıl açı falandı filandı. şimdi çok ayrıntı verip de spoiler vermeyeyim. eğer izlerseniz dönüp "hakkat yahu" diye mesaj atarsınız zaten.

    sene olmuş 2017, zaten ağzımıza etmiş üzmüş bizi şu melun 2016, şimdi bir de bunun derdine mi yanalım? koçum aslanım will smithi, caanım kate winslet'i çalışmanıza dahil etmenize rağmen ortaya böyle garip şeyler çıkarıyorsunuz, beni kırıyorsunuz.

    filmi özetliyorum; gaz, hüzün, merak, vauvv, güzel, güzel, hımm, hımm, mesaj, hüzün, mesaj, mesaj, atar, hüzün, mesaj, mesaj, mesaj, ta taa, mesaj.

    (bkz: ya ben neyse bir şey demiyorum)
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap