8 entry daha
  • https://www.youtube.com/watch?v=qaggtaclcja

    araştırıldığında youtube'da birçok yabancının bu konuya değindiği görülüyor.

    türkiye'de basının bu konuda tek kelime etmemesi de ilginç. reina'da yılbaşı günü silahlı katliam gerçekleşiyor, ölenlerin çoğu arap ülkelerinden zengin insanlar.

    "bu olay planlı bir cia operasyonu olabilir mi?" sorusu sorulmalı. o soru üzerinden devam edilmeli; "ölenler kimdi, kimlerle iş ilişkisi içindeydi, iş dünyasındaki rakipleri kimlerdi, yılbaşı günü neden istanbul'daydılar, orada olacakları ne zamandır biliniyordu, aylar öncesinden yer mi ayırtmışlardı, saldırganın türkiye'ye gelişi ile bu amerikalı'nın reina'da yer ayırttığı gün arasında bir ilişki var mı?"

    uzar gider, konunun uzmanları soru listesini uzatabilir. ışid'i cia ve mossad'ın kurduğu ortada, içinde bolca ajanı olduğu da bir gerçek, daha geçen ay cia'nın türkiye taşeronu fetö, rus büyükelçisini öldürdü... sonuçta, türkiye metrekare başına en çok yabancı ajanın düştüğü ülke olarak, kanlı bir satranca sahne oluyor. acısını da, sosyal hayata karışırken tedirginlik yaşamaya başlayan ve psikolojisi bozulan halk çekiyor. olayı çözecek olanlar da hiçbir şey yapamıyor. ki bu durum halktaki güvensizliği arttırıyor.

    reina içinde kamera yok mudur, yüzde yüz vardır. o kamera görüntüleri incelenmeli, hatta kamuoyuna açıklanmalı.

    ayrıca ölenlerin üzerinden çıkan kurşunlara dair balistik incelemeler yapılmalı diyeceğim, ancak bildiğim kadarıyla kurbanlar ülkelerine gönderildi ve gömüldü bile.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap