• yemin ederim ilk izlediğimde buda nesi dedim acıklayamadım bir tuhaflık vardı bu adamda katliamın içinden sağa çıkmış
    insan hali tavrı yoktu sanki dolandırılmışta parasının peşinde insan tipi vardı.
    tam neydi acıklanamaz ama bi tuhaf hali tavrı ortada.
  • fetöcü veya bilderberg grubundan da olabilir.
    (bkz: büyük resim kursu)
    (bkz: sherlock holmes olayım derken ömer çelakıl olmak)
  • ben en başından beri diyorum cia var bu işteee ve bu adam ciddi manada hollywood filmlerindeki suikastçilere ya da askerlere benziyor diye
  • elimizde bu teoriyi curutecek bilgi maalesef bulunmamaktadir.

    bilgiyle konusun lutfen.
  • iki olasılık bırakan teori

    1) bu elemanı göya kurtarıp hastaneye kaldırıp sınırdışı eden ambulans görevlileri, polisler, havalimanı görevlileri, gazeteciler vs vs hepsi cia ile işbirliği yapan fetocular

    2) hükümet bu işin içinde
  • teori dogruysa hukumet bu isin icinde anca acizligiyle olur. kendi elleriyle saldirgani geri verip isin aslini sonradan kavramis olabilirler.

    bu kuskuyu gidermenin yollari:

    vidyolari aciklamak.

    ve saldirgani bulmaktan gecer.
  • niye şaşıramıyorum artık? ülkedeki her olay hollywood filmlerine konu olacak cinsten.
  • bi de bu jack raak isimli şahısı da ilk uçakla amerika'ya gönderdik. vay halimize. adamı haberlerde ilk gördüğüm de instagram var mı yok mu diye bakmıştım yoktu. turist olupta fotoğraf çekip yüklemeyen kaç kişi olur.
    neyse, olay ilk olduğunda terörist 3 kişiydi tarzı laflar yayılmıştı. 700 kişilik mekanda görgü tanıklarının elbette dikkatini çekmiştir bu.
  • https://www.youtube.com/watch?v=qaggtaclcja

    araştırıldığında youtube'da birçok yabancının bu konuya değindiği görülüyor.

    türkiye'de basının bu konuda tek kelime etmemesi de ilginç. reina'da yılbaşı günü silahlı katliam gerçekleşiyor, ölenlerin çoğu arap ülkelerinden zengin insanlar.

    "bu olay planlı bir cia operasyonu olabilir mi?" sorusu sorulmalı. o soru üzerinden devam edilmeli; "ölenler kimdi, kimlerle iş ilişkisi içindeydi, iş dünyasındaki rakipleri kimlerdi, yılbaşı günü neden istanbul'daydılar, orada olacakları ne zamandır biliniyordu, aylar öncesinden yer mi ayırtmışlardı, saldırganın türkiye'ye gelişi ile bu amerikalı'nın reina'da yer ayırttığı gün arasında bir ilişki var mı?"

    uzar gider, konunun uzmanları soru listesini uzatabilir. ışid'i cia ve mossad'ın kurduğu ortada, içinde bolca ajanı olduğu da bir gerçek, daha geçen ay cia'nın türkiye taşeronu fetö, rus büyükelçisini öldürdü... sonuçta, türkiye metrekare başına en çok yabancı ajanın düştüğü ülke olarak, kanlı bir satranca sahne oluyor. acısını da, sosyal hayata karışırken tedirginlik yaşamaya başlayan ve psikolojisi bozulan halk çekiyor. olayı çözecek olanlar da hiçbir şey yapamıyor. ki bu durum halktaki güvensizliği arttırıyor.

    reina içinde kamera yok mudur, yüzde yüz vardır. o kamera görüntüleri incelenmeli, hatta kamuoyuna açıklanmalı.

    ayrıca ölenlerin üzerinden çıkan kurşunlara dair balistik incelemeler yapılmalı diyeceğim, ancak bildiğim kadarıyla kurbanlar ülkelerine gönderildi ve gömüldü bile.
  • bu adamın videosunu ilk kez ınstagram keşfette, pembikto nun kociskosu tadında paylaşım yapıp, çocuğunu prim malzemesi haline getirmiş, buyuk ihtimalle uç gram beyninin 2,99 gramını kaybetmiş bir ablada gördüm.

    "ay kıyamam ya nasıl da iyi dilek'ler sunmuş gecmiş olsuuunn cok" tarzında paylaştığı icin dikkatimi cekti, kim falan derken izledim.

    bu beyinsiz salagin bu videoyu, sevgi dolu sunum önerisi gibi süsleyip paylaşmasına işkillenmiştim zaten. hatta bu boyle paylaştığına gore kesin bir halt var dedim.

    videoyu tekrar izledim. adam üçüncü sınıf holivud aktörleri gibi, sanki birazdan "bilirsin dostum o an mermi geldi ve tam uç santim farkla dostum, inan bana adamim" diyecek gibi konuştuğunu gördüm.

    arkadaşlar amerikalılar bir kedi ağaca çıktı diye yolu kapatıp, itfaiye çağıran insanlar. en ufak bir gök gürültüsünde markete koşup erzak stoğu yaparlar. bu arkadaş ya gercekten sosyopat bir irak eskisi asker ya kafası cok asiri iyi ve nasıl bir madde kullanmışsa bir gün sonra bile etkili, ya da komplo teorisinde söylenenler gibi bizzat olayin icinde.

    mekan çıkısı videosunu simdi izledim. adam harbiden "hey adamim lanet olası bacağım anlıyor musun?" tadında silahı tanımlıyor yahu. (bkz: bilemiyorum altan)
hesabın var mı? giriş yap