5 entry daha
  • uzun zamandır denk gelmelerimin dışında dizi takip etmeyen benim merakla beklediğim, içinde bir adet engin akyürek barındıran, yapımcılığını tims productionsun üstlendiği, kanal olarak da atvyi seçen tv dizisi..

    engin akyürek'in oyunculuğunu ve kendisini beğendiğim için her dizisini mutlaka izlerim..bu dizide de gizemli bir hava olması enginciğim dışında beni cezbeden taraf oldu..fahriye evcen gözüme hitab eden bir oyuncu..ama naiflikten uzak ve itici olan ses tonu, sert konuşma yapısı beni nedense kendisinden soğutuyor..oyunculuğunu genel olarak beğensem de, "lütfen o tonu ayarla ve daha yumuşak konuş da diziyi huzurla izleyeyim" demeden edemiyorum..

    keşke günü farklı olsaymış diye de ekleme yapmak isterim..kıvanç-tuba, halit-bergüzar çiftleri zaten perşembeyi zorluyor..ben ikisini de izlemiyorum ancak takip ettiğim kadarıyla reytingler başarılı..bu dizinin ikisi altında kalmamasını diliyorum..

    ben ve benim gibi tercih yapmayan kitleyi bu diziyi izlemeye davet ediyorum.. 12 ocak perşembe ilk yayın günü..atv tercih etmeyenler internet tekrarını unutmasın..

    edit: imla..
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap