19 entry daha
  • öncelikle, entrylerimden anlayabileceğiniz gibi koyu galatasaraylıyım.

    pek yazmamaya çalışıyorum bu tarz konularda ama bu adamın yaptığı terbiyesizlik bazı sınırları aşıyor. sen profesyonel bir takımı yönetiyorsun ve başka bir kulüple (türkiye'nin en büyük 3 takımından biriyle) bir konuda pazarlık masasına oturuyorsun. işte o kulübün başkanı ve teknik direktörü de belli ki bu vesileyle açılışına gelmişler. adamlara haber vermeden gidip şov amaçlı* pazarlık konusu futbolcuyu açılışta satmayacağını açıklıyorsun.

    amaç? nasıl bir kendini bilmezlik lan bu? nasıl bir özgüven? dingo'nun ahırı mı bu platform? milyon dolarlık şirketler yönetiyorsunuz.

    fikret orman ve şenol güneş'in o an içine düştükleri duruma sadece üzülebiliyorum. kalkıp gittiler mi sonra onu bilmiyorum. gittilerse haklılar. gitmedilerse sabırları için ayrıca tebrik ediyorum. ayrıca küfür olayı için; ağız okuma bilen biri olarak fikret orman'ın "habersizim" dediğine %100 garanti verebilirm.

    emin olduğum bir şey var ki bu adam antalyaspor'u batırır.

    diğer kulüpler de artık antalyaspor'la anlaşma yaparken iki kere düşünsünler. ben olsam ne futbolcu alırım ne futbolcu satarım böyle ciddiyetsiz bir kulübe. çocuk oyuncağı değil sonuçta halka açık şirketler bunlar. adamın şu yaptığı hareket bile kulüp hisselerini etkiliyor. kaç tane yatırımcıyı etkiliyor kim bilir.

    etik metik bilmeyen bu salak* iki sene içinde antalyaspor'un içine etmezse ben de bu işi bilmiyorum.

    bu olaya gülen, "haha, nasıl trollemiş" diyen andavallara ise birkaç empati fırsatı;
    -umarım gelsinler istesinler diyen müstakbel kayınbabanız gittiğinizde ailenizin yanına nah çeker.
    -davet edildiğiniz ve bütün önemli planlarınızı iptal ettiğiniz iş görüşmesini lobide beklerken sekreter gelip alımlarımız tamamlanmıştır, güle güle der.
    -umarım açıldığınız kız düşünmek istiyorum diyip iki gün süre ister, iki gün sonra başka bir adamla dudak dudağa görürsünüz.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap