14 entry daha
  • 26 aralik pazar cnnturk te santra programinda zavalli pozisyonuna düşmüş kişidir. milleti cagirip elinin altinda şiddet, terör , ki özellikle taraftar eksenli olunca cok daha rahat oluyor tabi, muhabbetleri yapip ( ne de olsa tribünlerin cevap hakki sansi da yok ) , ondan sonra o gün taze taze bir grup yonetici kilikli adamin saldirisina ugramis ergin ataman yaninda iken telefondaki mamut sahsin göz göre göre sacmalamalari, ve hepsinin önünde canli yayinda " güç şu an bende kardeşim, ahanda sacmalarim , sallarim , atarim..oturacan oturdugun yerde " mesajindan baska hiçbir şey vermemesi karsisinda hatta zavalli otesi konuma dusmustur.

    olmuyormus degil mi ulug bey?..herkesin bi haddi var ve sen de onu " bildin " degil mi ?..o kadar ipe sapa gelmez ve alakasiz geveleme karsisinda soru bile soramadin degil mi , ehm kehem ehmm, " siz artik kendi aranizda halledersiniz , tanisiyormussunuz zaten..ehhm ehhmm.." degil mi ?..biz zaten biliyoruz da hepinizin haddini , bir yerlerimizle gülüp dikkate almayinca meydan bos diye salliyorsunuz işte. şiddet sizin içinizde, tribünler hikaye.dumur olmussunuz coktan. gücün iktidarini kabul etmeyenler hep gülecek size.

    yaninizdaki sayyin bayan altan in da pistigi ve kilitlendigi an ile cakistigini gormek bizim için o kadar keyifli ama bir o kadar da üzücü idi ki . " hey allahim!. memlekette kendini biraz ileride ve üstte görenlerin haline bak!..şu zavalliga bak " dedirtmis insandir.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap