406 entry daha
  • eğer gündemi takip etseydiniz biraz şunu bilirdiniz, bu kadın sadece son 1 ayda 800.000 tl fatura çıkarmıştır.. kendisi chp'li bir vekildir. meclis tarafından toplam 38 kişinin her ay hemen hemen bu şekilde fatura çıkardığı açıklaması yapılmıştır. 38 kişinin kimliği açıklanmamıştır.

    ee tahmin etmesi zor olmasa gerek 38 kişinin içinde hangi partinin de yer aldığını.. mevzu açık yapılması gereken bellidir, hepsi meslekten ihraç edilip, o milletvekilliği emeklilik hakları vs tamamen ellerinden alınıp, ülkede yer alan herhangi bir operatör'ün sınırsız tarifesi toplam faturadan düşülüp bu arkadaşlara itelenmelidir.

    aslında yaptıkları şey millete ve vatana ihanettir siz bakmayın, görevi kötüye kullanmaktır. çünkü bu 38 kişi açık açık devlet ödüyor bana giren çıkan yok, kim uğraşacak operatörle bilmem neyle demiştir. ulan 3 kuruşluk çorba parası zammı için tüm meclis birlik olup ağlamıştı lan bu ülkede, utanmadan biz bilmiyorduk ayağı yapıp kendi ihmallerinizi bize ödetiyorsunuz.. 550 kişi geberip gitse ülkenin bağırsakları temizlenir yeminle bir tur..
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap