21 entry daha
  • 7 subat 2017 itibariyle ilk bolumu yayinlanmis dizidir. biraz olmus gibi ama basrol arkadasi jack bauer ile kiyaslayinca ergen gibi kalmis. bir kac bolum daha izleyelim netlesir.

    --- spoiler ---

    genel olarak hikaye orgusu biraz zorlamaymis gibi geldi. yillardir izlemiyorum 24'u ondandir belki de bilemedim. aklima takilan bir kac nokta var.

    ctu binasi bir dagin icinde gizli kapakli bir yerdeydi diye hatirliyorum. icerisinde konferans salonu, basin toplantisi yapilacak yer filan da yoktu. peki bu kadin 3 dakikada nasil basin toplantsindan ctu'ya gecti?

    su bayilttiklari elemani nasil sorgu odasina tasidilar orasini bi anlatsaniza bisi denicem. acaba yakinda filan mi dedim de bayaa ortaliktan yuruyerek geldi, arkada bir yerde belliki.

    okulda yakalandiklari sahne cok yapmacik olmus. teroristleri yakaliyorsun hemen uzaklasmak yerine uzerlerine gidip 'herkese soliceem bohuu' diye aglaniyorsun, olmamis. anca kafan patlar iste.

    paragoz pezevenk, o kadar altini mucheveri yerde birakti galiba onlari da alsaydi ya vakti vardi. ayrica o kadar sene neyi bekledin de gidip gizli sakli yerlere koydun kutuyu bozdursaydin iste. 2 milyonu alip gidip gomeceksin bir yere mal.

    hepsi benim sucum diye aglandi bir de bizim top. yok operasyona goturmeyeydim onu bunlar olmazdi, ekibim yasardi o zaman filan. e gerizekali liste direk onlarin elinde olacakti o zaman. catir cutur dagitacaklardi milleti.

    aklima gelenler simdilik bunlar ama bir kac tane daha vardi. bir de aklima nina orospusu geldi, lanet kadin.

    --- spoiler ---
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap