• kendisini evrim teorisinin adnan hoca* tarafından çürütüldüğüne inandırmış bir sözlük yazarı.
    önce yaradılışcılık uğrunda adnan hoca'nın yılmaz bir müridi gibi göründü. gün gedi adnan hocacı görünmemek adına bu entryi sildirmek için mesajlar döşendi. önceleri sözlüğü bir hurdalığa çevirecek tematik çabalara gecelerini harcadı. sonra onlardan da çark etmiş göründü. geldiğinde çok ateşliydi ateşi burada söndü.

    bunları okuyup kendisini önemsediğim takip ettiğim zannına kapılmasın ama ben takibe almasam da o bir yolunu bulup biryerlerden çıkacak. çünkü sature olması uzun süren bu karmaşık kişiliği oturana değin (ki bu hiç olmayabilir) metamorfozları ve gelgitleriyle sözlüğü kendi safsatalarıyla niceliksel açıdan artı ve niteliksel açıdan yozlaşmaya doğru etkilemeye devam edecek. bu bir kehanet değil.

    bunları okuyanlar sevgili shark bülbülü'nün şahsıyla ilgili bir sorunum olduğunu sanmasınlar. aslında iyi ki var ve iyi ki burada. onun şahsında haddimiz olmayarak onun gibilerin huzura doğru tek yol olarak gösterdikleri hayat anlayışlarının kendilerini soktuğu kaba aslında nasıl sığmadıklarını , huzursuzluklarını örneklemek imkanı doğuyor. kendisi gibi düşünenlere bir de çift lafımız var:
    (bkz: darwinizm insanliga getirdigi belalar/#6664928)
    (bkz: zamaninin otesinde entry'leri/@andrew)
232 entry daha
hesabın var mı? giriş yap