• kendisini evrim teorisinin adnan hoca* tarafından çürütüldüğüne inandırmış bir sözlük yazarı.
    önce yaradılışcılık uğrunda adnan hoca'nın yılmaz bir müridi gibi göründü. gün gedi adnan hocacı görünmemek adına bu entryi sildirmek için mesajlar döşendi. önceleri sözlüğü bir hurdalığa çevirecek tematik çabalara gecelerini harcadı. sonra onlardan da çark etmiş göründü. geldiğinde çok ateşliydi ateşi burada söndü.

    bunları okuyup kendisini önemsediğim takip ettiğim zannına kapılmasın ama ben takibe almasam da o bir yolunu bulup biryerlerden çıkacak. çünkü sature olması uzun süren bu karmaşık kişiliği oturana değin (ki bu hiç olmayabilir) metamorfozları ve gelgitleriyle sözlüğü kendi safsatalarıyla niceliksel açıdan artı ve niteliksel açıdan yozlaşmaya doğru etkilemeye devam edecek. bu bir kehanet değil.

    bunları okuyanlar sevgili shark bülbülü'nün şahsıyla ilgili bir sorunum olduğunu sanmasınlar. aslında iyi ki var ve iyi ki burada. onun şahsında haddimiz olmayarak onun gibilerin huzura doğru tek yol olarak gösterdikleri hayat anlayışlarının kendilerini soktuğu kaba aslında nasıl sığmadıklarını , huzursuzluklarını örneklemek imkanı doğuyor. kendisi gibi düşünenlere bir de çift lafımız var:
    (bkz: darwinizm insanliga getirdigi belalar/#6664928)
    (bkz: zamaninin otesinde entry'leri/@andrew)
  • hastasıyım. müthiş bir yazar, süper bir yazar. harun yahya denilen yüce insanın haklı davasına baş koymuş bir kişi. darwin denen maymun soyundan gelen adama ve bütün materyalistlere haddini bildirecek ulu insan.
    işin aslı ya dalga geçiyor ya bilimden,deneysellikten, yanlışlanabilirlikten haberi yok. harun yahyanın amerikada biyoloji kitaplarına girdiğinden bahsetmiş. haklı, lisenin bir bölümünü amerikada okumuş biri olarak söylüyorum gerçektende biyoloji kitabımızda harun yahyadan bahsediyordu ama etlerden sineklerin oluştuğunu zanneden zat-ı muhterem, deprem hisseden abiler ve diğer bilimsellikle alakası olmayan, saçma, mantıksız tezlerle beraber yer alıyordu, öğrencilere bilimin neleri içermediğini örnekle göstermek için.
  • ortaokul din kulturu ve ahlak bilgisi ogretmenim oldugundan $uphe ettigim yazar
  • geçen haftanın en kötü entryleri listesine üç entry ile birden girmeyi başarmış altıncı nesil yazarımız. liste başı da kendisine ait hatta.

    istatistikler yarın öbür gün güncellenir, merak edecek olanlara listeleyelim:

    1. harun yahya/#(edit: refere edilen entry silinmiş)
    6. harun yahya/#(edit: refere edilen entry silinmiş)
    10. harun yahya/#(edit: refere edilen entry silinmiş)

    isteseydi, sözlük yazarlarının (çoğunluğunun diyelim) bu konudaki görüşünü bu kadar güzel ortaya koyamazdı.

    son olarak: shark bulbulu'nden mesaj geldi. ilgili bölüm, noktasıyla virgülüyle: "harun yahya ile ilgili entryler,istegim dısında silinmiştir ve ayrıca harun yahya ile ilgili entry girilemiyor:) bu sekilde okuyunca, sanki ben silmişim gibime geliyor. uygun bir sekilde duzeltmenizi rica edecegim:) "
  • bir ihtimal karmanın en derinlerine inmiş yazar. *
  • kutsal bilgi kaynağı kavramını tümden yanlış anlamış yazar.
  • "bunu da mı edison buldu?" diye elektrik balığını göstererek insanların hiçbir şey yapmadığını herşeyin allah'tan geldiğini iddia eden bir siteyi insanlara öneren yazar.

    edison işte allahın dallaması,ne buluyorsun ampülü boş yere elektrikli yılan balığı varken...hem sen ampulu bularak allah'a meydan mı okuyorsun!?yak meşaleni otur evde cık cık..hasta olunca türbeye,elektrik lazım olunca dal nehre yakala yılan balığını,uğraşmaya ne hacet?

    işte bu mantaliteler yüzünden,islamı bu şekilde yorumlayabilmeyi başaranlar yüzünden ampülü "ahmet" değil "edison" buluyor..

    faydalanmak isteyenler buyursun:
    http://www.islamustundur.com/konular/allah.htm
hesabın var mı? giriş yap