8 entry daha
  • barcelona'nın hiçbir maçını kaçırmayan biri olarak birkaç kelam edeyim.

    barça bu sezon çok dengesiz. bazı maçlarda takım halinde çok çok iyi oynadığı da oldu. ama genel olarak bireysel çözümlerle maçları kazanmaya çalışıyorlar. neymar son zamanlarda iyi oynamaya başladı. onun dışında hep messi'nin ayağına bakıyorlar. suarez her ne kadar çok asist yapsa da, yaratıcı konumunda değil. ondan beklenen arkadaşlarının paslarını hiç etmemesi. sakatlıklar ve enrique davarının gariplikleri yüzünden, takımın orta sahası hiç istikrarlı değildi sezonun geri kalanında. 10 yıldır olduğu gibi, bu takımın bu sezon 1 tane oyuncusu var istikrarlı olarak iyi oynayan ve katkısını iyi dağıtan; messi. 32 gol atıp 10 asist yapmış. her maçı izledim, ama ne ara yaptı bu kadar katkıyı anlamadım.

    messi'ye daha fazla önlem alacaklardır. messi bu tabii gene ne yapar, eder bir şeyler üretir, ama neymar'a çok iş düşüyor.

    bugün barça 3 tane yese de şaşırmam, 5 tane atsa da şaşırmam. ama en nihayetinde barça bu. kazanma ihtimali, kaybetme ihtimalinden her zaman büyüktür.

    diğer yandan psg'nin de hücum oyuncularını düşünürsek, taraf bahsi yapmak pek mantıklı değil bu maça.

    barça'nın oyun olarak ezildiğini görürseniz, şaşırmayın. sezon genelinde öyle çok maç oldu. şampiyonlar ligi'nde olmadı belki, ama olursa da şaşırmayın.

    edit: (bkz: #66030034) messi-psg konulu şu entry de okunmaya değer.

    edit2: biz bunları dedik. demez olaydık.
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap