17 entry daha
  • pazar gecesi ankara'dan istanbul'a döndüğüm firmadır.

    reklamlarda söylediklerinin hepsi mevcut, yeni olduğundan otobüs tam dolmamıştı, 2 seferi birleştirdiler, benim saati daha erkene aldılar ki iyi de oldu, ayrıca esenler ve ataşehir'e ayrı otobüsleri olacaktı ancak birleştirdikleri için olan esenlere gideceklere oldu.

    otobüsten bahsedecek olursak, dedikleri gibi tablet veriyorlar, internet olduğu için de youtube size yetiyor yol boyunca, internet var ama sadece tabletle tanımlı, size wi-fi şifesini vermiyorlar, kendi telefonumdan netflix izlemek istemiştim.

    gece yolculuğu olduğu için sabaha doğru sıcak kahvaltı verdiler, menü de küçük su böreği, omlet, beyaz peynir, kaşar, zeytin, domates, salatalık, meyve tabağı ve meyveli yoğurt vardı.

    reklamlarda görüldüğü gibi gerçekten de hostes uyuyanların üzerine battaniye örtüyor, bence çok gereksiz bir hizmet olmuş.

    en sevdiğim şey ise aşti'de bekleme salonlarının olması, hava alanlarındaki lounge'lar gibi yiyecek ve içecekler ücretsiz, iğrenç aşti koridorlarında beklemek zorunda kalmadık.

    istanbul'da da gerçekten özel servis ile herkesi evlerine götürdüler, 10 tl ücrete bedava bir hizmet, özel servisi daha önceden ayarlamanız gerekiyor, bizim arkadaşları esenlerde bahçeşehir'e götürdüler 10 tl'ye.
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap