1482 entry daha
  • berna kişisinin ağır psikopat olduğu yarışma. herkese sus, konuşma, kes sesini, hele sen hiç konuşma vs. şeklinde atar yap sonra karşındakilerden saygı bekle bende bu kafadan istiyorum. anıl gayet sakin düzgün cümleler kuruyor hatta erdi bile kendisinden beklenmeyen derecede düzgün cümleler kurarken berna ikisine de sus, konuşma vs şeklinde gider yapıyor. anıl oyuna giderken ben sana yapacağımı bilirim diye tehdit ediyo, erdiye gözüm senin de üzerinde diyor. adada yetkili bi abla sanıyor heralde kendisini.

    yarışa çıkarken o edalar o havalar sayesinde kaybettiniz, özellikle burçak kişisinin hehe sabriye işte falan diye küçümsemeleri sayesinde kaybetmiş olabilirsiniz bi düşünün bakalım.

    sabriye hep üzgün bi insan bu kadar üzgün rolü yapamaz bence gerçekten kız mutsuz, ama o topu bi sağa bi sola kaçırdı ya hakkaten kanser etti.

    şahikanın kibarlığını anlayamıyorum. kadın mengüç'ü kendince motive etmeye çalışıyo niyeti tamamen iyi o serhattaki çıldırmalar bağırmalar hayret bi şey. şahikada demiyor ki ulan size ne siz bana mı soruyorsunuz nasıl konuşacağınızı size ne !

    bu başlığa gelip de survivor izleyenlere hakaret edenler küçümseyenlere sesleniyorum; ulan size ne ! siz elit, kaliteli ve dolu dolu geçen hayatlarınızın tadını çıkartsanıza niye milleti küçümseyip egolarınızı tatmin ediyosunuz. başlığa gelip zahmete girip yazılanları okuyup hakaretlere başlamadan kendinize şunu söyleyin çok basit, bana ne !
8297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap