1 entry daha
  • şu an kulağa şaka gibi geliyor ama daha önce saçma sapan yere uçurulmalar bu sözlükte az olmadı, neden yine yapılmasın? ssg veya kanzuk gibi adamların içinde vicdan diye bir şey olduğuna veya ifade özgürlüğüne kayıtsız bağlı olduklarına inanan var mı?

    kenan evren'in bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük darbe sırasında yaptıkları ile kısıtlı değil, ektiği tohumlarla ilgili. adamın en büyük zararı, bilinçaltında kendisi gibi düşünen, sansürcü, başka fikirleri yok etmeye çalışan nesillerin yaratılmasını sağlamak oldu. herif gideli 30 yıl oldu ama o gittiğinde henüz doğmamış veletler resmen adamın ses tonuyla konuşuyorlar: "8 martı stressiz kutlamaya sebep olacaktır" diyorlar. gerizekalı mısınız arkadaşım, madem bu kadar tek tip ses istiyorsunuz, neden rte'ye gıcık kapıyorsunuz ki? lacivert misiniz, nedir olayınız?

    bakın, toplum için sansür ve otosansürün sansürden bin kez daha beter olması başlıkları altında sözlük yönetiminin sansür eğilimlerini zamanında yazmıştık.

    diğer taraftan, batı medeniyetinde özellikle dikkatimi çeken iki güncel sorun; freedom of speech ve tarafsız basın tarafından bilgilendirilme sorunudur.

    the red pill belgeselinin gösteriminin yasaklanması için feminazilerin yaptığı baskının sonuç verdiğini biliyoruz. (bkz: #66413372)
    holywood, medya, üniversiteler (gender studies) ve kamu yönetiminde ele geçirdikleri kısımları kullanan progressive left faşizmi, beğenmediği sesleri sansürleyip baskılamakta son derece rahat. iktidarı eline geçirince güya mağdur feministlerin neler yaptıklarıyla ilgili #66659258 entry'sini inceleyebilirsiniz. özetle, sansürcülük ve ifade özgürlüğü batı'da da tartışılan bir konu halinde. komik olan, fransız devrimi'ndeki mantığa benzer şekilde toplum için sansürü doğru hareket tarzı kabul etmeleri.

    tarafsız basınla ilgili güya dünyanın en gelişmiş memleketi isveç'e bakın. orada da basın sansürü ve hatta kendi emniyet birimlerinin sansürlenmesi, rakamların ve olayların açıklanmaması söz konusu. sebebi, islam'a ve müslümanlara karşı nefret uyanmasın, politik doğruculuk'tan şaşmayalım falan. göçmenlere zarar gelmesin diye kendi halkına yalan söyleyen, sansür yapan medyayı kim nasıl mazur gösterebilir?

    özetle, bu ülkede veya başka ülkelerde, hala ve hala, utanmadan, ifade özgürlüğüne karşı olma yüzsüzlüğüne sahip güya ilerici kimseler var. ironik olan, feminist olmayanları çağdaş saymayan, genelde çomar falan diyen bu arkadaşların sansür yanlısı olmaları. acınası çelişkiler.

    ve elbette (bkz: kahrolası zeitgeist)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap