87 entry daha
  • bazı arkadaşların "prim" kelimesinin anlamını bilmediğini bizlere göstermiştir.

    evet kaç yıldır belli noktalara parmak basan reklam filmleriyle kendileri hakkında konuşulduğu doğrudur. ancak 7 mart akşamından beri en az yirmi farklı kişiyle bunun muhabbetini yapmış biri olarak hiçbir konuşmamda "abi ne güzel reklam yapmışlar hadi akşam sizin salonu boyayalım" gibi bir cümle geçmediğini söyleyebilirim. çünkü olay filli boyanın bu reklamı hazırlamış olması değil, olay böyle bir şey hazırlanmış olması. reklamı izledikten sonra dünyasının bir dakikalığına güzelleşmediği biri var mı ya aramızda?

    yani boya sektöründe çalışan insanların bir stk ya da siyasi parti kurup gidişatı değiştirecek halleri yok düşününce. ellerindeki imkanı kullanarak size bir şeyler düşündürmeye çalışıyorlar.

    sonuç olarak prim böyle bir şey değildir arkadaşlar. prim mesela ilk gün reklamı bir kez bile yayınlamadıktan sonra sosyal medyada bu kadar patladığını görünce kanalında oynatmaktır.

    not: reklamı ilk kez survivor reklam arasında gören biri olarak yazdım. bunu belirtmem saçma gelmiş olabilir ancak başlığa göz gezdirdiğimde toplumun yaralarına dikkat çekmenin antisi olarak survivor izlemenin gösterildiğine birden fazla kez şahit olduğum için söyleme ihtiyacı hissettim. multitasking exists.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap