4 entry daha
  • http://www.milliyet.com.tr/…05/01/16/spor/bbas.html
    türkiye grupta 1. olursa direk üst tura çıkacak ama litvanya varken 1 zor bence.2.olursa a grubu 3. süyle, 3. olursa a grubu 2. siyle eleme maçı oynayacak, a grubu takımları:
    italya
    almanya
    rusya
    ukrayna

    a grubunda ukrayna 4.olur büyük ihtimal. diğerleri paso .aşaklı takımlar, italya almanya ilk iki olur gibi. rusya gard mevkinden dolayı sıkıntı yaşasa da andrei kirilenko gibi canavar adamlar var takımda. türkiye 1 olamassa hırvatistanın üstünde 2. olsun, karşı gruptan rusyayla eleme oynasın diyorum.gerçi tanjeviç italyanın ciğerini bilir,bu da türkiye için avantaj olabilir ama adamlar tıkır tıkır makine gibi oynuyor ve oyun disiplininden hiç kopmuyor ki bunlar türk milli takımına ters gelen şeyler.

    edit: efes cupta görüldüğü kadarıyla rusya kafadan bir amerikalıyı oyun kurucu yaparak kısa yoldan işi çözmüş, taş gibi olmuşlar. almanya da muhtemelen nowitzkiyle coşacaktır. italyayı istanbulda farklı yensekte maçı izlemediğim için iddialı konuşamıycam ama yapılan süper savunmada hakem toleransının ne kadar etkili olduğu çok önemli, nitekim hakem savunmanızı rezil de eder vezirde. neticede ilk turda litvanyanın üstünde grup birincisi olursak cidden süper olur, bence eleme turuna mümkün olduğunca bulaşmamak lazım; potansiyel rakiplerin hepsi sakat takımlar.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap