64 entry daha
  • entry dağılımına bakılırsa, "beni sahiplensin" ya da "ha siktir oradan ben kimsenin malı filan değilim" diyen kadınlar ile çılgınca sahiplenmek isteyen erkekler arasında bir tartışma süregeliyor.

    kişisel fikrimi soracak olursanız, ki sormasanız da söyleyeceğim; sahiplenmek ve sahiplenilmek ilişkisi üzerine hayat kurgulayan insanların süzme birer manyak olduğunu düşünüyorum. yarın bir gün o sahiplenen kişilerin istemediği bir şey yaptığınızda sizi delik deşik edip kevgire çevirdiklerinde, 'vay niçin böyle' oldu demeyin diye söylüyorum.

    hayatınızı, evinizi, sorumluluklarınızı, size ağır gelen yükleri, yediğiniz içtiğiniz her şeyi hayat ortaklığı kurduğunuz kişi ile tabii ki birlikte sahiplenin. dışarıda olan biten her türlü kötü şeye karşı birlikte savaşın veya ihtiyaç duyduğunuz anlarda birbirinize hep sahip çıkın. ama karşınızdaki kişiyi sahiplenmeye kalkmayın. birbirinizin bedensel ve ruhsal bütünlüğüne saygı duymayı öğrenin. sınırlarınızı ve nerede durmanız gerektiğini bilin. seri tecavüzcüler, seri katiller gibi konuşup 'benimsin sen yalnızca benimmm, say my name' gibi korkunçlu şeyler söyleyerek tüylerimi dikmeyin.

    şu saatten sonra da beni nuray sayarı ve aşkım kapışmak çiftinin aşk çocuğu gibi konuşturmayın ha keza yazıklarım yüzünden kendimden tiksindim. sdkljfsd.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap