629 entry daha
  • booking.com'un ingiltere ofisinde calismistim zamaninda. hic sasirmadim kapandigina. her durumda musterinin haklarini gozeten bir kurulus cunku. turkiye'de dogru yasamanin bedeli var demis melih denizhan. kesinlikle katiliyorum. dogru is yapmanin da bedeli var.

    turk otel isletmecilerinden gun boyu kufur yerdi booking. cunku bir odayi bes kisiye peskes cekip gelen musteriyi gece vakti sokaklarda surundurmenin cezasini otellere agir odetiyordu. booking.com ile tatilinizi ayirtirsaniz ve otel cifte rezervasyon yapmissa, rezervasyon yaptiginiz otelle ayni sartlara ya da daha iyisine sahip bir yere sizi gondermek, aradaki fiyat farkini da odemek zorundalar. dusununki tam sezon ortasi icin ozel sahili olan bir otelde yer ayirttiniz 8 ay oncesinden cok uygun fiyata. adam daha pahali musteri buldu satti senin odayi. sen oraya vardiginda zaten hicbiryerde yer kalmamis, senin standartlarina uyan ancak cok pahali otellerde bazi odalar var. seni booking o cok pahali otele yerlestiriyor (eger daha uygun bir alternatif yoksa), faturayi da kusurlu isletmeye gonderiyor. ya da diyelim ki size sattiklari oda tipi dolu ama otelde suit oda bos. orayi vermeleri gerekiyor sana daha kotu bir odayi veremezler. ama siz kendiniz rezervasyon yaparsaniz, boyle bir durumda hata olmus kusura bakmayin der gonderirler elinizde gece vakti valizlerle coluk cocuk.

    ya da otele gittiniz ve booking uzerinde listelenmis ozelliklere sahip olmadigini gordunuz. yuzde yirmiye kadar indirim alirsin, booking parayi sana hemen oder ve faturasi yine otele gonderilir.

    bazen cifte odeme aliyorlar yanlislikla ya da degil bilmem, veyahut fazladan odeme. aylarca surunduren var kendi hatalarini telafi etmek icin. burada da booking devreye giriyor.

    ben o sirkette calistigimdan beri baska sekilde rezervasyon yaparak tatil yapmaya korkuyorum cunku basima hersey gelebilir. uzun zamandir turkiye'ye gelmeye de korkuyorum cunku basima hersey gelebilir.

    turkiye'de tatil yapmak hayal oldu bana. turistler niye gitsin ki, mallar mi?
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap