• edit: insan artıklarına prim vermemek için link silindi. emeği geçenlere teşekkürler

    http://hizliresim.com/r0o8lr

    http://hizliresim.com/37pwbm

    hani doğursam bu kadar sevebileceğim manevi oğlumun da okuduğu robert koleji'nde neler oluyormuş neler.

    okul bünyesindeki kulüplerden (öğrencilerin oluşturduğu ve içeriklendirdiği) biri lgbtq, insanlar homofobik olmasın, insanlar nasıl homofobik olur, cinsel tercihler nasıl şekillenir, nefret söylemi, nefret dili vs gibi konularda hem kendilerinin hem de okul arkadaşlarının meseleye nasıl baktıklarını anlamak, doğru bir bilinç düzeyi oluşturmak, ötekileştirmeden anlamak vs gibi amaçlarla 1 haftadır okulda etkinlik düzenliyor.

    çeşitli konferanslar, oyunlar (ünlü ve eşcinsel olan insanları biliyor muyuz ve eşcinsel olduklarını öğrendikten sonra ne düşünüyoruz, şimdi artık bu insana michael değil de gay ya da top vs gibi mi hitap edeceğiz), etkinlikler düzenleniyor. bir ünlünün eşcinsel olduğunu bilene küçük pizza vermişler çok affedersiniz... şahane ödül dedikleri de o yani...

    anlıyorum ki yani akit çocukların bir ödülle eşcinsel falan olacağını sanıyor. ne bileyim misal ileride soracaklar nasıl eşcinsel olmaya karar verdin, 'abi her şey küçük bir pizzayla başladı' falan mı diyecekler!!!

    çocuklar hanzo olmasın, yüreklerinde nefret büyütmesin, empatik bireyler olsun , çoğunluk gibi olmayan (heteroseksüel), olmak zorunda olmayan, varlıklarını oldukları gibi kabul etmemiz gereken, onlara dair öncül duygumuzun bu kişilerin tercihlerinin değil varlıklarının olması gerektiğini söyleyen bir anlayış ve dille yapılmış okul içi bir etkinlik işte. lafı uzatmaya gerek yok. amerika'da üniversitelerde, özellikle de sosyoloji alanında üzerine zibilyon tane tez yazılan, araştırılan, tartışılan bir olgunun bu kadar basitçe, adi bir dille, nefret içeren ve nefreti körükleyen bir duyguyla haber yapılması da ancak yeni akit gibi özünde sapık sözünde ahlaklı anlayışa yakışırdı sanıyorum...

    sonuçta eğitime bakış açınızı dünün rektör yardımcısı, bugünün yök genel kuru üyesi bülent arı zamanında çok güzel özetlemişti.

    “ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede. ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halkın ferasetine ben güveniyorum. o beyannamenin ben neresinden tutayım. bizde okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış cahil halk. türkiye’nin okumuş kesimi profesörden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. üniversite ve sonrası çok vahim. çünkü zihinleri bulanık."

    üzerine çok çok anlaklı! zihinlerinizi de ekleyince, ortaya gerçekten tiksinç bir durum çıkıyor.

    o kadar çirkinsiniz ki, dileğim bu çirkinliğinizde boğulmanız!

    *********

    haber

    robert koleji’nde sapkınlık

    müslüman türk toplumunun genetik kodlarıyla oynamak için her yola başvuran şer güçlerin enjekte ettiği gay-lezbiyenlik sapkınlığı okullara kadar sıçradı.

    eşcinsellik hastalığını topluma normal bir insani durum gibi yansıtan sapkınlar korosuna amerikan robert koleji de katıldı. robert koleji’nde ittifak haftası adıyla düzenlenen farkındalık etkinliklerinin bu haftaki konusunun eşcinsellik olarak belirlendiği, lise öğrencilerine hafta boyunca lgbt sapkınlığının anlatılacağı ortaya çıktı. milli eğitim bakanlığı’ndan onay alınmadan yapıldığı öne sürülen “gay ve eşcinsel haftası”nda pazartesi gününden itibaren lgbt aktiviteleri çerçevesinde robert koleji’nin homoseksüellik afişleriyle donatıldığı, okul kütüphanesine eşcinsellikle ilgili kitapların konulduğu, 16-17 yaşındaki lise öğrencilerine ‘gay’lik hakkında sunumlar yaptırıldığı, yarışmalar düzenlendiği ve eşcinsellerin hayatlarını konu alan filmlerin talebelere seyrettirileceği öğrenildi. sapkın etkinliklerin marshall hoover ve joe welch isimli robert koleji öğretmenleri tarafından tertip edildiği ifade edildi.

    homo yarışması ve ödül

    robert koleji’nin mermer salon olarak adlandırılan bölümünde homoseksüellerle ilgili bir yarışma tertiplendi. “tanınmış” eşcinsellerin fotoğraflarının yer aldığı bir pano hazırlayan robert koleji, panonun yanına konulan oy pusulası ile öğrencilerden, fotoğraflardaki sapkınların isimlerini bilmelerini istiyor. en çok eşcinsel ismini doğru cevaplayan öğrencilerin “şahane bir ödül” kazanacağı duyuruluyor.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap