709 entry daha
  • ilk 5 bölümünü izledim. süresi az olan klasik türk dizisi kıvamındadır. yine çok zengin, doğru düzgün çalışmayan insanlarla doludur.tamam bir suç veya polisiye dizi veya dram değildir. fakat karakterler yüzeysel kalmıştır. 5 bölüm içinde hiçbir şeyin derinine inilmedi.

    merak ettim şu zenginlik mevzusunu. izlediğim hiçbir yabancı dizide bu durum yok. buradan çıkardığım sonuç fakiriz lan fakir olduğumuz için bize acıyıp bize bizi göstermiyorlar! ezelde de bu zenginlik durumu vardı fakat ana teması intikamdı. behzat ç. ise türk dizi standartlarının çok üstündeydi.

    bu kadar gömdüm ama iyi gibi olan yanlarını söylemem gerek. en başta içki ve sigarada sansür yok. dildeki argo iyidir. sevişme sahneleri abartılacak kadar değil. iç çamaşırı ile sevişiliyor daima. lezbiyen karakter var ama bu ilişkinin içine girilmedi. bakın lezbiyen var bizde biz farklıyız demek için bir sahne konmuş.

    bu işin bu oyuncu kadrosuyla internetten bedava verilmesi büyük bir adımdır. zamanla daha iyi örnekleri çıkacağına inanıyorum. belki de bu dizi bir araformdur.
    7/10 puan veririm şu anki haline.
3055 entry daha
hesabın var mı? giriş yap