2767 entry daha
  • benim hayattan kaçış kapım. pek paylaşım yapmıyorum ama takip ettiklerim birbiriyle alakasız ve epey kalabalık...

    bir komşumu takip ediyorum, evin 30 km uzağında bir ormanlık alanda kamp kurup ateş yaktıkları için her haftasonu ne aforizmalar ne aforizmalar. doğada bi gün geçirmeden kendini anlayamazsınlar, ateş başında sevgi daha anlamlıdırlar. ilk ateş yakıldığında böyle sevinç yaşanmamıştır, öyle bi mutluluk.

    başka bi arkadaşım, kocişiyle bilumum aktivitelerini paylaşıyor, bu tipler zaten hepinizin malumu, sanırsın ki eros son okunu bunlara attı, bunlardan başka kimse sevişmiyor.

    hayatlarını çocuklarına adayan, çocuklarıyla durmadan kaliteli zaman geçiren, muhteşem çocuklara sahip, hem mükemmel evlat, hem mükemmel eş, hem mükemmel anne, hem de adeta bir kişisel gelişim uzmanı uzaydan dünyamıza inmiş, insan üstü özelliklere sahip, ordan oraya koşturan bir of bile demeyen muhteşem anneler...

    vedat milör' ün bile bilmedigi lezzetleri denediğini düşünen ve bunu sanki hepimiz merak ediyormuşcasına hunharca paylaşan tanıdıklar... kuru fasulye ya yuhh!!

    2 sene önce kurban bayramı tatilinde gittiği balkan turunun fotoğraflarını iki haftada bir perşembe günleri tbt hashtagiyle paylaşan gezginler...

    hobbitten biraz uzun ( dalga geçmiyorum ben de hobbitten biraz uzunum, ama bunu ergenliği atlatır atlatmaz kabullendim.) bir arkadaşımın fotoşoplanmış fotolarını paylaştığı sayfası... daha uzun, daha zayıf, öyle bir fotoşop ki programın yaratıcısı görse piyasaya sürmekten vazgeçer, bilim adamları görse neandertallerden sonra yeni bir tür keşfedildi diye araştırma kapsamına alır.

    abuk subuk espriler kasan ama komik olmayan sayfalar, suratları badana yaparcasına boyamayı tavsiye eden makyaj blogerları, dans sayfaları, dandik popçular, dekorasyon sayfaları, interier4you, hudabeauty, gianluka falan hepsi bende... tam bir çöplük..

    ee diyeceksiniz ki ne takip ediyosun o zaman etme! hiç gerçek değil ya onu seviyorum, dedim ya hayattan kaçış kapım...
11828 entry daha
hesabın var mı? giriş yap