3 entry daha
  • sene olmuş 2017, türk telekom'un bu sahtekar numaranın hala aktif olarak kullanılmasına nasıl göz yumduğunu anlamak mümkün değil.

    bugün arandım bu numaradan. telefondaki müşteri temsilcisi görünümlü şahıs türk telekom genel merkezinden aradığını belirterek başladığı görüşmeye internet paketimin süresinin önümüzdeki ay biteceği ve iki misli fiyattan faturalandırma yapılacağı vurgusuyla yeni bir tarife önererek devam etti. daha geçen ay yeni bir üst tarife değişikliği yapan ve taahhüt süresi yeniden başlayan bana söyledi bunu... bilmiyormuş gibi yapıp mevcut tarifemin içeriğini sorduğumda ise bana eski tarifemi anlatmaya başlamıştı ki tam bu anda sözünü keserek türk telekom'dan aramadığını yüzüne vurmaya başladım ve telefonu da kaçarcasına kapattı.

    dolandırıcılık mı yoksa alelade bir tt bayisinin müşteri silkeleme işi mi bilmiyorum ama telefondaki teklife atlayıp kabul etseydim, geçen ay yaptığım tarife değişikliğindeki taahhütü bozduğum için muhtemelen ekstra bir cayma bedeli yansıyacaktı faturama. sonra da itiraz dilekçeleriyle, tüketici mahkemeleriyle uğraş dur...

    444 0 375'i arayıp durumu bildirdim. onlar da (0 212) veya başka bir alan kodu ile arama yapmadıklarını, sadece 444 ile başlayan numaraların kendilerine ait olduğun teyit ettiler. arayan numarayı ilgili birimlerine iletilmek üzere şikayet ettim ama bu başlıktan da görülüyor ki yıllardır aktif olarak kullanılan bir yöntem var ortada. nasıl göz yumuyor buna türk telekom, inanılır gibi değil.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap