6 entry daha
  • boğaziçi üniversitesi ingilizce öğretmenliğinde public speaking ve staj derslerini veren hocadır. öğretmen adaylarının kıyafetlerine dikkat eden, şık, üstteki entry'lerde yazıldığı gibi opera tiyatro izleyen, yurtdışı görmüş insanlar olmalarına gerçekten çok çok çok önem verir. yalnız şık olacağım diye seksi de olmamalıdır öğretmen adayı, bir keresinde seksi olmadan da şık olabilirsiniz demişliği vardır. amerika'nın güney eyaletlerinden georgia'da büyümüş olmasının da onu biraz muhafazakarlaştırdığını düşünürdüm hep, ama bence kadın da dediğinde haklı şimdi.

    ayrıca sayesinde yaratıcılığım bir miktar artmıştır zira arkadaşlar çok akademik yazıyorsunuz ödevleri okurken çok sıkılıyorum, biraz eğlenceli olun da demişliği vardır. :) sonrasında verdiğim bütün ödevlerde komik olacağım diye canım çıktı, deneysel takıldım ama başardım.

    bir "ayrıca" daha geliyor, son sınıfta iş ararken arkadaşlar iş bulmak evlenmek gibidir, ilk bulduğunuza atlamayın da demişti. :) işte bunlar hep on numara beş yıldız hayat dersi.

    başta hakkında duyduklarımdan kendisinden epey tırsmıştım ama sonrasında tanıdıkça çok sevdim. sevilmeyecek gibi değil aslında içi pamuk gibi bir insandır. tanımaya değerdir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap