515 entry daha
  • kariyerinde iki seçenek var; birincisi nba'e gidip şansını denemek, ikincisi de kalıp avrupa basketboluna muhtemel bir bodiroga sekansı yaşatmak.

    açıkçası ben tatmin oldum. seneye yeni bir süper yıldız yaratma çabamızla tekrar şampiyonluk için uğraşabiliriz. başımızda obra reis olsun yeter. bu çocuğu nba'de görmek istiyorum artık. seneye kalıp bi euroleague daha aldırırsa bize, nba'de ilk 5 oyuncusu olmaktan daha fazla heyecanlandırmaz herhalde artık. çünkü burada kendisini ispatladı. euroleague'nin en potansiyelli oyuncusu. en azından nba'de bir tur denemeli şansını. olmadı döner daha fizikli ve olgun bir bogdan'la tekrar savaşırız kapı zaten her zaman açık.

    nba'de buradaki rolünü oynaması tabi ki zor çünkü seviye çok farklı yerlerde. şu anki fizik gücü de buna el verecek düzeyde değil. ancak biraz çalışma ve adaptasyonla hidayet'in söz sahibi olabildiği, mehmet okur'un all star yapıp yüzün taktığı bir organizasyonda bogdan reis neden bir şeyler yapamasın diyorum. memoyla, hido'yu küçültmeye çalışmıyorum yanlış olmasın. gittikleri yere iyi adapte olduklarında bir türk liginden çıkmış bir oyuncunun gayet de iş yapabileceğini gördük onlar sayesinde.

    bence kolay adaptasyon sağlayabilen bir oyuncu bogdan. kafaya koyarsa yapar yani. ilk geldiği zamanı hatırlıyorum bu çocuğun, nispeten sıska, elinde şutundan başka neredeyse hiç bir şeyi olmayan bir adamdı. obra reis pişire pişire en sonunda 2 senedir liderlik de vererek avrupa seviyesinin çok üzerinde bir ''carry '' oyuncu yarattı kendisinden. nba'e gidince tekrar başa dönecek. avrupadan gelmiş penetre özellikleri nispeten gelişmiş, oyun görüşü hiç de fena olmayan bir guard olacak. bizim seviyeye çıkmak için yaptığı çalışmayı bu sefer de nba seviyesi için yapması gerekecek. omuzları genişleyecek, kas gücüne ağırlık verecek. bence yapar. yapmasa da denememesinden iyidir. başarı sağlayan bir aile ferdi gibi görüyorum artık reisi. çocukluk hayalini gerçekleştirmek için bu sene gitmekten daha iyi bir zaman göremiyorum.

    burası bitti çocuk.başardın yani. avrupa'nın muhtemelen en değerli oyuncususun şu anda. kalırsan spanulis gibi, bodiroga gibi yeni bir avrupa efsanesi olursun.o da kabul. gidersen de peja olma şansın var. neden olmasın ki? git dene. biz buradayız bekleriz.
415 entry daha
hesabın var mı? giriş yap