4 entry daha
  • böyle durumlarda bizi çağırabileceğiniz bir mobil uygulama yapsam zengin olur muyum acaba. bu tarz durumların bildirimleri olacak. menüden seçeceksin. bizim telefonlarda ise, sizin bildirimler olacak. bildirim çubuğunda, fotoğrafınızın yanında alt yazı gibi sürekli kayacak.

    "<profil fotoğrafı> eve geldim sütyenimi çıkardım yalnız uyuyorum...<isim> <şehir> <yaş>"

    "<profil fotoğrafı> sevgilimden ayrıldım çok kızgınım acil hıncımı çıkarmam lazım <isim> <şehir> <yaş> "

    "<profil fotoğrafı(bacaklı)> bacaklarımı uzattım. bacağımı. evet bacak. evde yalnızım bacak var bacoaooaoaoa <isim> <şehir> <yaş>"

    şimdi biz beğendiğimiz bir bildirime basınca profil çıkacak. fotoğraflar filan. "yürü"ye basarsak sistem bizi listeye ekleyecek.

    liste sana gösterilecek ve sen oradan istediğin kişiyi seçtiğinde 10 dakkaya gelcek adam. bizzat kontroller yapılarak programı usulüne uygun kullanmayanlar cezalandırılacak. feedback zorunlu. 2 gün içerisinde yatakta elinizde nüfus cüzdanlarınızı okunur biçimde kameraya tutarak sarmaş dolaş selfie koymazsanız banlanacaksınız. bu fotoğrafları gizli tutma sorumluluğu bizde. aes sha512 şifreleyip tutacağımdan bir sorun yok. hacklensek bile hiçbir şey çalamazlar. şifrelemeyi de makineye bağlarım biri beni zorlasa ben bile açamam. makine kontrol edecek onu makine dsgfh :d merak etme. bu programa bile "ciddi bir şey arıyorum, erkek değil adam olan gelsin" yazan teyzelerin 7 sülalesini bizzat ceo olarak kendi elimle banlayacağım. ulan evlenme programları bile yasaklandı, sen kimsin aq?

    neyse herkesin yıldızı olacak. mesela 5 üzerinden 4.8 yıldıza 178 sayıda oylanması olan adam haliyle kapışılacak. yıldızını ve oy sayısını arttırmak isteyene de parayla yıldız ve oylanma satacağım.

    abi bu fikir mükemmel bak. adam başı 1 milyon dolar garanti, sermaye de çok az. tek sıkıntı early adopter sonrası serverı yurtdışına kurmamız gerekir. tepki gelebilir. bana söylemeden beni çağırmadan uygulayanı sikerim. valla nereye gidersen git bırakmam peşini. her hakkı saklıdır. ben başlıyorum şu an. isteyen, yeteneği olan veya diploması olan gelsin birlikte startup yapalım ve alalım payımızı.

    zengin olunca ne yapacaksın dersen, paramı bana bu tarz bildirimler geldiğinde anında yetişebilmek için, ortam yaratmak için kullanacağım. evet.
hesabın var mı? giriş yap