3 entry daha
  • "bizim mahallenin kızı" tevazusunun yanında mektep görmüşlüğün verdiği şımarıklık ile iki de bir ortam geren, "bebek yüzlüyüm ama olgunum" edasıyla davaların ve polat'ın peşinde koşan kurtlar vadisi avukatı.

    dünyanın bütün yükünü omuzlarında sanıyor, adaleti tesis etmeye yemin vermiş, ama bu arada sevgilisine de kapris üstüne kapris yapmayı kendine şiar edinmiş.
    artist mahalle serserisi, lümpen mafya yamağı kardeşi eren eylül ile atışıp duruyor. türk televizyonlarında bütün zamanların en kötü oyunculuk performansı sergileyen hande kazanova'nın canlandırdığı avukat canan ile aynı büroda avukatlık yapıyor. bürosu süper, renkli mi renkli: nil karaibrahimgil klibi gibi. süleyman çakır'ın kestiği çeklerle döşenen büro renkli olur elbet.
    ...
    allahım ne bereketli ekürisi var: avukatı var, suç makinesi var, kahve falcısı var, devlet adına çalışan resmi mafya babası polat alemdar var, unutulmamış dna'sı peşinde koşulan ali candan diye bir "eski" / "ölü" sevgili var.

    böyle biri işte elif eylül. bence kaybetmeye mahkum. o yüzünü düşürüp, sesini boğazdından çatallı çıkardığı halleri yok mu hele? sinir bozuyor. polat alemdar akıllı adım; er geç uyuzluğunu farkedip güllü erhan'ın peşine takılacak. avukat elif eylül son çare memati'ye kapak atar, polat da gülü ile alemlere akar.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap