45 entry daha
  • fransa ligi'nde güç dengesinin olmadığı, lige ambargo koyulan dönemde çalıştırdığı lyon dışında hiçbir başarısı olmayan bir teknik adamdır. nisan 2011'de galatasaray'la adı anıldığında küme düşürür iddiasında bulunmuştum.

    neye göre bu lige ve diğer hocalara xxl geleceği bilinmeyen adamdır.

    7 senelik lyon hegemonyasında 2-3-4 numaralı şampiyonlukları aldı. tıkır tıkır işleyen şampiyon takıma geldi, şampiyon devam etti. lyon'un o dönem ortalığı kasıp kavuracak bir rakibi yoktu.

    sonra da psg'de 1 tane lig kupası var.

    bu mu xxl? lyon sonrası psg, umman, kamerun, rangers kariyerleri başarısızlıklarla dolu. madem bu kadar xxl, iki takımlı iskoçya'da celtic'i geçip neden şampiyon olamamış sayın paul xxl le guen?

    rangers tarihinin 1978'den sonraki en kötü lig başlangıcını yapan adam bu. yetmediyse devamı var: kupada alt lig takımına elendi. çoğu ligde bir alt ligin takımının elemesi büyük olay değildir ama konu iskoçya'ysa rangers veya celtic finalden önce eleniyorsa skandaldır. zaten bu sonuç da rangers tarihinde bir ilk oluyor, ilk kez bir alt lig takımına eleniyorlar.

    zaten sonra 1 ocak sabahı kaptanı kadro dışı bırakıyor, 4 ocak'ta da "hayırdır?" diye güle güle diyorlar kendisine.

    hiçbir boka xxl geldiği yoktur. süper lig'deki 18 teknik adamı düşündüğümde hamza ve türbülent dışında net üstünlük kurabileceği bir adam yoktur, olmaz, olamaz.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap