1755 entry daha
  • alıştığımız türk dizilerinin dışına çıkmış dizi. kısa olması şa-ha-ne. bu formattaki yapımların çoğalmasını umuyoruz. buradan sonrası spoiler içerebilir, sadece izleyenler gelsin.
    serenay sarıkaya'nın oyunculuğu bomba. yükseldiği sahneler, yüz ifadeleri, beden dili, kısacası her şeyi çok çok iyi. sanki dizide deniz onun minnoş yönünü besleyen ama beraber asla mutlu olamayacağı adam. çünkü deniz ilkelerini seven, gerçekten de öncelik olarak başka şeyleri benimsemiş bir insan ve aşkı hayatının merkezine koyup yaşayacak bir erkek değil. aslında kötü bir erkek değil hiç, sadece duruyla olmamalı. ben de deniz gibi bir adamla mutlu olamazdım, orası ayrı, karakter meselesi.
    can ise duru'nun içinde barınan o hırslarına köle kızın adamı. yapı olarak duru fazlasıyla hırslı, inatçı bir karakter. sevilmeyi, göze batmayı, en olmayı seven bir kız bu duru. bu sebeple can ile yakıştırıyorum. sanki can'da duru'nun bir kadın olarak arzuladığı her şey var.
    sadık karakteri çok iyi, ona diyecek hiçbir şey yok.
    yalnız özge karakterini bir türlü sindiremedim. diğerlerinin aksine lezbiyenliği değil de, küfürleri sırıtıyor gibi, yerli yersiz atarlanışı.. bir türlü hissettiremedi bana rolü.
    genel olarak dizi güzel. alışılmışın dışında. gereksiz dialog ve sahnelerden uzak-ki bu delicesine istediğimiz bir şey artık-.
    umarım ileride konusu daha etkileyici, karakterleri daha derin, daha saykodelik dizilerin önü açılmış olur. bu daha bir başlangıç diyelim.

    edit: yeni sezon heyecanla beklenmektedir efenim.
2009 entry daha
hesabın var mı? giriş yap