1779 entry daha
  • yahu şu adamların en sevdiğim yancıları ne, siz ekşi sözlükte takma isimle yazıyorsunuz kafaları.

    adam taraf'ta darbecilere destek çıkacak yazarlar listesi yayınladı diye hatırlıyorum ben.

    orada adam açıkça devletin savcısının gücüne dayanarak basını hizaya çekenlere destek olmuş. şimdi sen burada cesur! kendi ismiyle yazıyor! diyerek mi savunacaksın bu garabeti.

    uzatmayın, yanlış ata oynadı. kaybetti. daha neyin goygoyunu yapıyorsunuz. bir de bu akılla millete aptal diyorsunuz. asıl bu zekanızla millete aptal diyerek dinleceğinizi sanmanız aptallıktır. eğer aptal dedikleriniz sizi takarsa gerçekten aptallardır.

    basmadıysa, yazayım. hukuk olan ülkede ona buna darbeci diyenlere dava açılır. kanıtınız ne sorgusuna çekilirler, kanıtların çoğu yapma olduğundan ahmet altan en iyi ihtimalle basından dışlanmış fakir bir yeni işsiz olur, kötü ihtimalle hapiste olurdu.

    ama olan devlet destekli operasyondu, şimdi ahmet altan o operasyonun ortaklarından birinin diğerini ezmesinde taraf. bundan herhangi bir cesaret çıkartan asıl zekasından şüphe edilmesi gerekenlerdir. hani demiş ya yancısı, ahmet şık mı altan mı farketmiyor diye. sen burada bunu altan'a kılıf yapmak istesen de, ahmet altan'ı yaralayan o, ahmet altan farkedilmek istiyor. ayrıcalıklı olmak istiyor. o insan ezen silindiri de zamanında kendi çok övdü çünkü.

    zaten ateistim dedikten sonra çocukların beynini feto vaazleriyle yıkayan cemaat ve onun ışık evlerine yancılık yapanı, cesur bulana yardım etmek lazım. cesur bulup altan için millete hakaret edene de köprü satmak lazım, onları uyarmak değil.
1207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap