8 entry daha
  • birçoğumuzun hayranlık beslediği adlarını saymakla bitiremeyeceğim iskoç aktörlerden biri. iskoç erkekleri genel olarak an itibariyle başlığına yazmaktan büyük keyif aldığım sam örneğinde gördüğümüz muazzam aktörleri gibi hatta onların yarısı kadar çekiciyse (ki öyle olduğunu duydum) kadınlar arasında epey popüler olan isveçli, irlandalı hatta italyan erkeği muhabbetinin direkt sonunu getirebilirler. bakın gölgelemek filan demiyorum çoğumuz farkında olmayabiliriz ama adamlar kadınların duygu dünyasında bir devrim gerçekleştirecek denli çekici. underratedlığın zirvesini yaşıyorlar.

    sam'e gelince outlander'da ilk gördüğüm sahnede şok geçirmiştim. o yakışıklılığının tadını ilerleyen bölümlerde alamadım çünkü hiçbir saç modelini kısa dağınık saç kadar yakıştırmıyorum kendisine (siyah saçlı hali belki) ama varlığı yeter.

    yedi yaşından itibaren çizgi film dışında izlediği şeylerden de bilinçli şekilde keyif almaya başlayıp bu yaşa kadar gelen bir izleyiciyim. genelde üst düzey yakışıklı adamların ekranı süslemek dışında bir vasfı olduğuna ve görüntüsünün yanında çok da iyi bir oyuncu olduğuna pek şahitlik etmedim. örneği azdır ve muhtemelen uzun süre piyasada kalarak yüzlerine alıştırırlar. sam'in ise sanırım ilk "başrol" deneyimi. otuzlu yaşlarında bir adam olarak genç ve tecrübesiz bir adamın (karakter yirmi iki yaşında) tüm duygusal gelişimini, bunalımlarını, acılarını, adanmışlığını, saflığını inanılmaz güzel yansıttı ve sonunda karakterinden gerçek bir "adam" çıkarttı. izlemek büyük keyifti. ödül törenlerinde daha çok takdir gören rol arkadaşlarından karakter yaratmada bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. yüreğine sağlık.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap