2 entry daha
  • yeni aldığım bisiklet marka ve modeli. perşembe günü internet üzerinden sipariş verdiğim bisiklet, ertesi gün yani cuma günü akşam 17 sularında ücretsiz kargo ile tarafıma teslim edildi. bisikleti indirimli fiyatı ile 950 liraya aldım, normal fiyatı bin küsur bir şeydi.

    bisikleti dünden beri kullanıyorum ve ilk izlenimlerimi söylemem gerekirse oldukça memnun kaldım diyebilirim. carraro gerçekten bahsedildiği gibi uygun fiyatlara mümkün olduğunca kaliteli bisiklet üretiyor. bi cep telefonu parasına iyi bisikletler alabiliyorsunuz.

    bisikletin ön amortisörü harikulade, darbe sönümlemesi çok başarılı. bu sayede bozuk yollarda giderken rahatsızlık vermiyor bisiklet. bunun haricinde ince teker ve bisikletin nispeten hafif olması gibi olumlu özellikler de bisikletin akıcı gitmesine olanak veriyor.

    hülasa tam bir fiyat/performans bisikleti. bütçesi çok iyi olmayan ve dolayısıyla aşırı bir şey bakmayan insanlar için oldukça ideal olduğunu düşünüyorum. ben verdiğim ücrete göre bu kaliteyi gayet yeterli buldum.

    alacaklara naçizane tavsiyemdir: turuncu rengini alın, insanlar gözlerini alamıyor bisikletten.

    düzenleme: arkadaşlar rica ediyorum gereksiz mesajlar atmayın. bisikleti işbu girdiğim yazıda beğendiğimi ve fiyatına göre sunulan malzeme kalitesinin gayet mâkul olduğunu üstüne basa basa ifade ettim. özel mesajdan aynı şeyleri tekrar tekrar neden sual ediyorsunuz allah aşkına? bisikleti hâlâ kullanıyorum ve hâlâ memnunum. düşük bütçeye göre alınabilecek en iyi bisiklettir bu model.
    not: maşayla ilgili çok soru geldi, ona cevap vereyim. maşa kilitlenmiyor, standart hassaslıkta bir maşası var bisikletin, hiçbir ayar yapamıyorsunuz maalesef. üretimi nasıl ise, öyle kullanıyorsunuz ön maşayı.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap