4 entry daha
  • 1 aydır kullandığım telefondur.

    not: telefonda oyun oynamıyorum.

    niçin iphone almadın diyenler oluyordu; günlük aktif dosya aktarımı yapıyorum.
    iphone ile zor oluyor. (mp3, mp4, flv, wav, docx, pptx, xlsx, pdf, jpg, png, vs.)
    asus webstorage 100gb hediye ediyor üstüne google drive 100gb hediye ediyor, ihtiyacı olanlar için güzel uygulama.
    bilgisayara dosya aktarmak, bilgisayardan dosya almak çok kolay, telefonun verdiği yerel ip no ve port ile telefon dosya sistemine çok rahat ulaşıyorsunuz, aktarım hızlı.

    aldığım günden beri 4 kez güncelleme geldi, nougat oldu kendileri.

    hız açısından oldukça iyi, aktif kullanıma (wifi veya hücresel veri açık, konum açık, 3-5 fotoğraf çekimi, sms, telefon, sosyal medya) rağmen batarya 2 gün gidiyor.

    uygulama yüklerken izinleri siz seçebiliyorsunuz, mesela instagrama hiç fotoğraf yüklemeyecekseniz, dosya sistemine erişim izni vermeyebilirsiniz. (iphone da böyleydi sanırım)

    asus'un kendisine ait uygulamaları güncelleniyor, farkettiğiniz problemler bir sonraki update ile çözülüyor. bu uygulamaları isterseniz tamamen kaldırabiliyorsunuz.

    portre modu yok diyorlardı, aldığımda yoktu, şu an var, sanırım nougat ile geldi.
    kamera ile ilgili internette dolanan -beyaz çizgi- muhabbeti var. ben göremedim veya bende olmadı. çift kameranın olayını tam çözmüş değilim, ama ön ve arka kameralar iyi çekim yapıyor.

    kulaklıkla müzik dinlerken şarkı girişlerinde ve pause yapılınca şiddetli bir cızırtı oluyordu, nougat geldikten sonra o da çözdüldü.

    çok özelliği var, nitekim bana şu an yetiyor, kutudan çıkan kendisine ait kılıfını kullanıyorum, 2 defa düşürdüm çizik olmadı.

    sorusu olan *

    edit: beyaz çizgi oluştu, ekranın altında horizontal şekilde incecik bir çizgi. bu haliyle kalırsa problem oluşturacağını düşünmüyorum.
    edit2: beyaz çizgi halen aynı, aklıma bile gelmiyor. oyun oynamıyordum, basit-orta halli oyunlar oynadım, kasma donma yok. halen kasma donma yok. bol güncelleme alıyor, 8 gelecek dendi ama şuan yok.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap