2 entry daha
  • politika yalan söyler ve insanlar buna inanmak ister. çünkü kendilerine hizmet verildiğini, bunun para için olmadığını düşünürler.

    seks yalan söyler ve insanlar buna inanmak ister. çünkü kendilerine hizmet verildiğini ve bunun para için olmadığını düşünürler.

    içini doldurmazsak aynı kapıya çıkıyor.

    farkları ise;

    politika kendi çıkarı için gücünü kullanır ve diğerlerini siklemez. o sadece amacı için hareket ve bu amaç doğrultusunda zevki tek başına üstlenir. insanlar da bilerek veya isteyerek bunu yer. mutluluk göreceli ama niyet daha belirgindir ve en azından buna uğraştıklarını görmek ister. para önemsizdir onlar için, gitsin önemli değil. adalet için bu bir gerekliliktir.

    seks gücünü kendi çıkarı için kullanır ama bu çıkar diğer birey/lerden bağımsız değildir. istese de istemese de o kişiye de görece elle tutulur* bir şeyler verir. para gücü önemsizdir, adalet* için bunu yapar. ve alabilir istediğini çünkü politikada kesinlikle alamazken sekste bu ihtimal vardır.

    asıl twist politikacın seks yapmasıdır. adaleti hem istiyor hem de istemiyor. hem muhtaç hem şerefsiz. benim önerim yavşak politikacıların hadım edilmesi(eğer aseksüel değillerse). içerisindeki kadınlar içinse yapacak bir şey yok çünkü onlarda yukarıya da kan gittiği için bu arzuyu bastırabilirler.

    sözün özün kapıştırmaya gerek yok bu olguyu. ikisi de beter, iyi veya kötü. bence solcu olun, malum işiniz başınızdan aşkın. adalet için hapse atılıp her ikisini de kaybedebilirsiniz. ve bu güzel bir şey. çünkü adalet her ikisinden de daha üstün.

    ya da sadece mert gazeteci olun, o da yetiyor muz cumhuriyetinde.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap