5 entry daha
  • erkekler için vermek istediğim bazı tavsiyeler var.

    bakın efendiler eşiniz gerçekten çok yoğun duyguların yaşandığı, fiziksel olarak da zor bir durum* 'dan çıkmış olacak. bu bizim hayatımız boyunca ne yaşarsak yaşayalım anlayabileceğimiz bir durum değil. bundan dolayı daha alttan alan taraf olalım.

    bebeğin doğumundan sonra mutlaka bir kadın`:sizin anneniz veya eşinizin annesi olacak muhtemelen` yanında bulunsun yardım için. evet biliyorum karı-koca arasında mahrem yok, her şeyini biliyorsunuz birbirinizin ama daha önce doğum yapmış bir kadın yanında olursa eşinizin halet-i ruhiye'sinden daha iyi anlar. bu sizin içinde bu geçiş döneminde bazı kolaylıklar sağlar.

    bebek büyürken, işten eve geldikten sonra lütfen bir köşeye bayılmayın. evet bazen gerçekten iş yerinde çok yoruluyoruz ama inanın kadın evde daha çok yoruluyor. hem ruhen hem fiziken yıpranıyor kadınlar. biz erkeklerde işin stresi, fiziksel zorluğu nedeni ile yıpransak da eve geldikten sonra en azından 1 saat bebeği anneden almak hem size hem de biraz boşluk bulan eşinize iyi gelecektir. bence dünyanın en iyi yorgunluk alan aktivitesi bebekle oynamak.*

    bunun dışında ev işlerinde eşinize yardım edin dememe gerek yok sanırım.*

    konuyla ilgili şöyle de güzel bir video var:
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap