• maalesef başkent olan ankara'da bile yaygındır. bana göre görmemişlik ve varoşluk belirtisi. tamam anladık evleniyorsun ama sabahtan akşama dek davul çaldırıp oynamak da ne oluyor.

    geçen cumartesi allah sizi inandırsın sabahtan gece 1'e kadar davul dinledim. gece 12 civarı da havai fişek attılar. be kardeşim git havai fişeğe vereceğin parayla bir salon tut da mahalleyi rahatsız etme. geçen hafta sonu dişimi sıktım bu cumartesi yine davullu zurnalı düğün. ne mahalleymiş be, her hafta davullar ve zurnalarla biri evleniyor.

    çoluğu çocuğu uyuyan var, işi gücü olan var, morali bozuk olan var, kısacası herkesin kendine göre bir düzeni bir planı var. insanlar sabahtan akşama kadar senin davul zurnanı çekmek zorunda mı? illa yapıcam illa insanları rahatsız edicem çünkü ben çok bencilim diyorsanız, 1 saat bilemedin 2 saat çaldırın sonra defolun gidin.

    son sözüm şudur ki ben olsam evlilik arifesinde sağı solu davul zurnayla rahatsız edip beddua almaktan çekinirim. allah muhafaza bu gidişle aldığınız beddualar yüzünden tez zamanda boşanabilirsiniz.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap